Welk niveau is SPD?

Welk niveau is SPD?

SPD Bedrijfsadministratie is een hbo-opleiding in Nederland en valt onder de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). De opleiding kent een propedeuse (met 60 studiepunten) en een hoofdfase (met 180 studiepunten).

Wat kun je worden met hbo Automotive?

Het hangt natuurlijk van je specialisatie af, maar denk aan een baan als ontwerper/constructeur, productmanager, technisch specialist, testingenieur of marketingmanager bij een leasebedrijf, importeur, autofabrikant of onderzoeksinstituut.

Is SPD een hbo opleiding?

De bacheloropleiding HBO SPD bedrijfsadministratie is bestemd voor professionals die een carrière als financieel manager, controller of financieel adviseur ambiëren. Je volgt deze opleiding via flexibel deeltijdonderwijs.

Wat is de automotive?

Automotive is een verzamelnaam voor bedrijven die werkzaam zijn in de productie en verkoop van automobielen.

Wat is SPD 1 en 2?

SPD I, een gedegen basis voor een financiële functie met de vakken gericht op interne beheersing, interne verslaggeving en fiscaliteiten. SPD II, een verdiepende opleiding met bestuurlijke informatie, basiskennis externe verslaggeving en informatietechnologie.

Welke titel SPD?

Het staatspraktijkdiploma bedrijfsadministratie (vandaar de afkorting SPD) werd in 1981 opgenomen in de Wet op het voortgezet onderwijs. wilden volgen. In 1993 werd dan ook NGO ENS opgericht, een samenwerkingsverband van hogescholen die SPD-opleidingen verzorgen.

Wat is een automotive opleiding?

Over de opleiding Automotive De opleiding Automotive leert je voertuigen te ontwerpen, maken en testen, in een snel veranderende en veeleisende wereld.

Is HEAO HBO?

Staat voor ‘hoger economisch en administratief onderwijs’. Voormalige benaming voor economische opleidingen die nu tot het hbo behoren. Tot dit onderwijs behoren de opleidingen accountancy, bedrijfseconomie, commerciële economie, communicatie, managementeconomie en recht (mer), en economische linguïstiek.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven