Waar ligt Ninjago?

Waar ligt Ninjago?

Lego-ontwerpers in Denemarken overlegden voor de Ninjago-film constant met hun tegenhangers die aan de andere kant van de aardbol aan de nieuwe Lego-film werken. “Wij zitten hier in Billund, terwijl het filmteam vanuit Sydney heeft gewerkt”, vertelt ontwerper Nicolaas Vás (23).

Wie is de sterkste ninja van Ninjago?

Cole. Cole is de zoon van een danser die weigerde in de voetstappen van zijn vader te treden en in plaats daarvan als ninja werd gerekruteerd door Meester Wu. Omdat hij beschikt over de kracht van de aarde, staat Cole vooral bekend om zijn sterkte en zijn moed.

Welke kracht heeft de groene Ninjago?

Energie, duisternis en gouden kracht Beide zijn alleen ooit gebruikt door respectievelijk The Overlord en de groene ninja. Energie is de elementaire kracht van Lloyd Garmadon en de krachtigste van de elementaire vaardigheden.

Hoe noemen de Ninjago?

Het team van ninja’s in NINJAGO® bestaat uit Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay en Cole en hun stokoude mentor Wu, aan wie ze allemaal hun ongekende vaardigheden, kracht en discipline te danken hebben. Samen zijn ze de perfecte helden voor het naspelen van de meest spannende avonturen.

Wat is spinjitzu?

Iedere ninja kan deelnemen aan het gevecht, genaamd Spinjitzu. Spin twee Ninjago’s tegen elkaar en stoot je tegenstander omver. Iedere ninja heeft unieke kaarten met daarop krachten, wat zorgt voor verrassende spelwendingen en tactische mogelijkheden om het spel naar je hand te zetten.

Hoeveel seizoenen zijn er van LEGO Ninjago?

NINJAGO® seizoen 9 | “Hunted” overzicht van afleveringen – LEGO® US – LEGO.com NL.

Hoe heet de blauwe Ninja van Ninjago?

Jay: de Blauwe Ninja en de Meester van Bliksem. Hij is de vriend van Nya.

Hoeveel Ninja zijn er?

Ninja/ninjutsu in de 20e eeuw Heden ten dage bestaan er geen ninja’s meer. Zij vonden hun definitieve einde samen met de samoerai in de tweede helft van de 19de eeuw. Sommigen beweren wel dat ze ninja zijn, maar het trainen van ninjutsu maakt iemand nog geen ninja.

Wie is de eerste spinjitzu meester?

Plot. Lang voor de gebeurtenissen in de serie, gebruikte de Eerste Spinjitzumeester de kracht van de Gouden Wapens om Ninjago te creëren. Hier traint Meester Wu een groep jonge ninja’s, namelijk Kai, Jay, Cole, Zane, Lloyd en Nya, de beheersing van de elementen.

Hoeveel seizoenen heeft LEGO Ninjago?

LEGO Ninjago: Masters Of Spinjitzu – TV-serie Al zeven seizoen lang een kijkcijferhit op Cartoon Netwerk. Ontdek nu de TV-serie.

Hoe heet de witte Ninjago?

Zane: de Witte en Titanium Ninja en de Meester van IJs. Hij is de eerste Nindroid en de vriend van P.I.X.A.L.

Hoeveel afleveringen heeft LEGO Ninjago?

Kai en Nya staan in de kijker, dit seizoen bevat 10 afleveringen. Meester Wu wil afrekenen met een oude vijand, maar realiseert zich al snel dat de tijd hem tegenzit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven