Hoe zeg ik mijn YouTube abonnement op?

Hoe zeg ik mijn YouTube abonnement op?

Je betaalde lidmaatschap opzeggen

  1. Tik op je profielfoto. Betaalde lidmaatschappen.
  2. Tik op het lidmaatschap dat je wilt opzeggen.
  3. Tik op Opzeggen.
  4. Selecteer de reden waarom je je lidmaatschap opzegt en tik op Volgende.
  5. Tik op Ja, opzeggen.

Kan ik YouTube betalen met iDeal?

Je kunt betaalmethodes toevoegen door het zijmenu in de Play Store te openen. Daar kies je ‘Account’ en vervolgens selecteer je ‘Betaalmethoden’. Kies voor ‘iDeal-betaling toevoegen’ en selecteer vervolgens je bank om aan de slag te gaan. Zodra je een betaalde app of game downloadt, doorloop je het iDeal-proces.

Hoe werkt YouTube Music Premium?

Met een YouTube Music Premium-lidmaatschap krijg je toegang tot voordelen zoals muziek zonder advertenties, afspelen op de achtergrond, de audiomodus en de mogelijkheid om muziek te downloaden en offline te beluisteren (deze voordelen gelden niet voor de YouTube Music-app voor Chromebook).

Hoeveel apparaten YouTube Premium?

Als lid van YouTube Premium kun je een selectie films gratis en zonder advertenties bekijken in het gedeelte Films en series. Deze films kun je streamen op maximaal 2 apparaten tegelijk per YouTube Premium-account en op maximaal 4 apparaten tegelijk per YouTube Premium-gezinsabonnement.

Kun je YouTube Premium delen?

Hoe het gezinsabonnement werkt Met een YouTube-gezinsabonnement kun je een betaald YouTube-lidmaatschap delen met maximaal 5 gezinsleden in hetzelfde huishouden (op hetzelfde woonadres). Als accounthouder of gezinsbeheerder maak je een Google-gezinsgroep.

Hoe betalen YouTube?

De voornaamste manier om geld met YouTube te verdienen zijn advertentie-inkomsten. Hiervoor moet je je YouTube-account koppelen aan een AdSence-account. Je krijgt pas geld overgemaakt vanaf 70 euro aan inkomsten. Let op: je moet 18 jaar zijn of handlichting hebben om een AdSense-account aan te maken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven