Hoe maak je een huidanalyse?

Hoe maak je een huidanalyse?

Bij de fysieke huidanalyse kijkt de huidspecialist naar huidspanning, huidverkleuringen, temperatuur, eventuele gevoelige reacties en de conditie van je huid. Dit gebeurt met aanrakingen en het grondig bekijken van de huid, eventueel met specialistische apparatuur.

Waarom maak je een huidanalyse?

Waarom heb ik een huidanalyse nodig? Een gedetailleerde analyse van de huid is er belangrijk om achter onderliggende huidcondities te komen. Na een huidanalyse kan de specialist een op maat gemaakt behandel en productadvies samenstellen, om zo jouw huidproblemen te behandelen of de huid gezond te houden.

Hoe werkt een Huidscan?

Doordat de huidscan met verschillende lichtsoorten foto’s neemt van jouw huidbeeld, kunnen onder andere de pigment, talg, structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Er wordt een afdruk van je huid onder de microscoop bekeken, die test de mate van verhoorning en de grootte van de talgkliertjes.

Wat betekent Huiddiagnose?

Bij een huiddiagnose ontdek je hoe je huid er uit ziet. Hierdoor analyseren we de huid in detail waardoor behandeling en verzorging perfect kan afgestemd worden op de behoeften van uw huid. Je zal vast versteld staan hoe jouw huidbeeld is.

Waar kan ik mijn huid laten controleren?

In het begin zult u vaker bij de huidarts of huisarts op controle komen. Is de afwijking goed genezen dan is het advies meestal om zelf uw huid vier keer per jaar te controleren. Ook nu geldt natuurlijk: ontdekt u afwijkingen of vertrouwt u een huidplekje of litteken niet? Ga dan naar uw huisarts of naar uw huidarts.

Wat is het Huidreliëf?

Lichenificatie (vergroving huidrelief) Lichenificatie is de beschrijvende term voor vergroving van het huidreliëf en verdikking van de huid (acanthose) die optreedt door chronisch krabben bij jeuk. Lichenificatie is een van de diagnostische kenmerken van atopisch eczeem.

Wat kost Skinvision?

Kosten gebruik De Smart Check: voor het controleren van een plek (EUR 4,99). De eerste check is gratis.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven