Kan ik mijn internet meenemen naar een ander huis?

Kan ik mijn internet meenemen naar een ander huis?

Het is vaak mogelijk het internetabonnement mee te verhuizen. Verhuis je binnen dezelfde regio, dan is het overzetten eenvoudig. Is dat het geval, dan kun je doorgeven op welke dag je verhuist. De provider zorgt er dan voor dat op die dag ook je internet-, telefonie- en/of televisieverbinding wordt omgezet.

Hoe kan ik mijn rekening schriftelijk wijzigen bij T Mobile?

Je kunt het schriftelijke verzoek indienen per fax (06 1409 8972) of per post (T-Mobile Klantenservice BV, t.a.v. Mutaties, Postbus 16272, 2500 BG, Den Haag). Let op! Vermeld in je verzoek altijd je mobiele nummer en/of klantnummer.

Hoe ver van te voren verhuizing doorgeven KPN?

KPN maakt het je makkelijk en regelt samen met jou je verhuizing van je KPN producten. Je kunt je verhuizing aan ons doorgeven van 3 maanden voor de verhuizing tot 2 weken van tevoren. Zodra je je verhuizing hebt doorgegeven, kun je je pakket niet meer aanpassen, dus hou hier rekening mee bij het doorgeven.

Hoe lang duurt het voor je internet hebt?

Als je internet hebt aangevraagd, dan wil je dat het zo snel mogelijk wordt opgeleverd natuurlijk. Maar wat is de gemiddelde oplevertijd? Bij de meeste providers is er sprake van een oplevertijd van enkele weken. Meestal duurt het 2 tot 3 weken voordat de verbinding en eventuele aanvullende diensten zijn opgeleverd.

Wat kost verhuizen KPN?

Een verhuizing is gratis als op de dag van afsluiting het nieuwe adres aangesloten kan worden. Er dient een daadwerkelijke verbinding te zijn. Heb je een gat in de tijd dan wordt verhuizen van bestaand abonnement onmogelijk, want er is geen aansluiting om op te leveren.

Wat doet gratis monteur KPN?

Onze monteur helpt je met het aansluiten van je modem, wifi, 1 tv-ontvanger, 1 pc of tablet en 1 vaste telefoon. Als het nodig is, legt (zonder wegwerken) de monteur gratis en in overleg extra of vervangend maximaal 15 meter internetkabel. Een extra product aansluiten? Hier moet je extra voor betalen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven