Wat zijn multidisciplinaire vakken?

Wat zijn multidisciplinaire vakken?

Multidisciplinair heeft betrekking op meerde disciplines en verschillende beroepsgroepen. Bij een multidisciplinaire activiteit wordt kennis vanuit meerdere disciplines gecombineerd ingezet om de activiteit te voltooien. Het is vaak noodzakelijk om kennis te combineren die afkomstig is uit verschillende disciplines.

Wat is multidisciplinaire context?

multidisciplinaire samenwerking = beroepsmatige samenwerking van mensen uit verschillende disciplines of vakgebieden, waarbij ieder zijn eigen expertise inbrengt Gebruikt voor: multidisciplinair werken Minder specifiek: arbeid Zie ook: civiel-militaire samenw…

Waarom is een multidisciplinair team belangrijk bij de zorg van een cliënt?

Waarom multidisciplinair samenwerken? Om de patiënt optimale zorg te kunnen bieden, moet er verder worden gekeken dan alleen het eigen vakgebied. Verschillende zorgverleners kunnen elkaar aanvullen waardoor er met elkaar een doel bereikt kan worden waartoe een zorgverlener niet alleen toe in staat is.

Hoe schrijf je multidisciplinair?

bijv. naamw. betrekking hebbend op meerdere disciplines.

Wat betekent interdisciplinair overleg?

Interdisciplinair samenwerken houdt in dat niet uitsluitend vanuit een eigen referentiekader maar ook vanuit die van uw collega naar een situatie wordt gekeken. Het begrip interdisciplinair reikt verder dan multidisciplinair – waarbij disciplines vastomlijnd blijven – en is specifieker dan een integrale werkwijze.

Wat is multidisciplinaire kunst?

Wanneer kunstenaars afkomstig uit verschillende disciplines oftewel kunstvormen zoals architectuur en beeldende kunst samenwerken, is er sprake van multidisciplinaire kunst.

Wat is een multidisciplinair vakgebied?

Een multidisciplinair team is een groep mensen die allen gespecialiseerd zijn in een ander vakgebied en samenwerken aan een opdracht waarbij kennis in verschillende vakgebieden vereist is om de opdracht succesvol te voltooien.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven