Hoeveel calorieen verbrand je op een trilplaat?

Hoeveel calorieën verbrand je op een trilplaat?

Volgens een wel heel erg optimistische trilplaatfabrikant is 2 of 3 keer per week 10 minuten trillen voldoende. Maar je verbrandt per keer slechts 12 kcal… Daarmee komt de ‘prijs’ van een Magnum Classic (300 kcal) op 4 uur en 10 minuten trillen.

Heeft een trilplaat nut?

Snellere vetverbranding Volgens onderzoek kan de botmassa verbeterd worden door gebruik te maken van een trilplaat. Hierdoor is het lichaam beter opgewassen tegen botontkalking. Dit fitnessapparaat is geschikt voor ouderen en mensen met pijn aan gewrichten door de zachte trillingen.

Hoe lang op een trilplaat?

Dat mechanisme is het onderliggende principe van de trilplaat. Door een hoge trilfrequentie (30 tot 60 maal per seconde) zouden met name de fast twitch of snelle witte spiervezels zich heel snel en vooral ook heel vaak moeten samentrekken. Een gemiddelde trilsessie duurt dan ook niet langer dan 3-5 minuten.

Is trilplaat goed voor je?

Een trilplaat is goed voor vetverbranding en spieropbouw en het verbetert je bloedsomloop en botdichtheid. Je kan trainen zonder zelf te bewegen, maar een trilplaat kan ook gebruikt worden voor actieve oefeningen.

Is een trilplaat goed voor je?

Hoe lang per dag op trilplaat?

Hoe vaak moet je op de trilplaat staan voor het beste effect? Driemaal per week een training van 20 minuten is ideaal. Wel belangrijk: train altijd op een professionele plaat en zorg voor goede begeleiding.

Hoe vaak Vibroshaper gebruiken?

Na een aantal trainingen zal dit dan ook steeds minder worden. Als je van effeciënt trainen houdt zit je met de Vibroshaper wel goed. Je kunt dit apparaat namelijk makkelijk thuis gebruiken wanneer je maar wilt. Als je in de tussentijd wilt multitasken is dit ook goed mogelijk.

Is trilplaat gevaarlijk?

Zoals je misschien wel weet is de power plate een vrij omstreden fitnessapparaat waarvan niet iedereen het eens lijkt te zijn met de beloofde voordelen van de powerplate.

Kan een trilplaat gevaarlijk zijn?

Een trilplaat zorgt ervoor dat je dubbel zo efficiënt zal gaan trainen. In principe is de trilplaat er voor iedereen. Echter wordt het wel afgeraden voor zwangere vrouwen of blessuregevoelige mensen aan rug of knieën. In ieder geval is begeleiding op de trilplaat zeker en vast een goed idee.

https://www.youtube.com/watch?v=mOZsRwOUBb4

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven