Welke uren toeslag?

Welke uren toeslag?

Tussen 22.00 en 6.00 uur is de toeslag hoger. Dat geldt ook voor de zaterdag. Werken op zondag betekent 90% extra en bij een 24-uursdienst of volcontinu rooster 94%. In de ziekenhuizen gaat de vergoeding voor een onregelmatige dienst pas in na 20.00 uur.

Hoeveel verdien je met ploegendienst?

Over het algemeen ligt het salaris tussen de € 1800,- en € 3800,- bruto per maand. Omdat een operator vaak in ploegen werkt komen hier nog toeslagen bij welke op kunnen lopen tot honderden euro’s per maand extra. Daarnaast biedt de baan uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Welke beroepen hebben nachtdiensten?

Beveiliger of verpleegkundige in een ziekenhuis zijn beroepen waarbij je vaak ’s nachts moet werken. Ook in de horeca wordt vaak in de nachtelijke uurtjes doorgewerkt. Een bijkomend voordeel van een nachtdienst draaien is dat je vaak een extra zakcentje verdiend.

Welke uren Ort?

Onregelmatigheidstoeslag (ORT) is een toeslag op je brutoloon die je ontvangt wanneer je een dienst werkt buiten de gangbare werkdagen en kantoortijden. Denk bijvoorbeeld aan werken op zaterdag, zon- en feestdagen of avond- en nachtdiensten. In de zorg en welzijn gaat het werk natuurlijk 24/7 door.

Hoeveel uur nachtdienst?

Als u regelmatig in nachtdienst werkt, mag uw nachtdienst maximaal 10 uur duren. Werkt u incidenteel in nachtdienst, dan mag uw nachtdienst maximaal 12 uur duren. U heeft recht op een rusttijd na de nachtdienst.

Hoeveel verdien je als operator?

Als procesoperator A of beginnend operator ligt je gemiddelde salaris tussen de € 2200 bruto en €2.600 bruto per maand. Dit is exclusief de toeslag van de ploegendienst, vakantiegeld of eventueel een 13e maand. Dit kan er namelijk nog bij komen.

Hoeveel verdien je in 3 ploegendienst?

Het gemiddelde salaris voor een operator 3 ploegen (m/v) in Nederland is € 3.034 per maand.

Hoeveel nachtdiensten mag je maximaal achter elkaar werken?

In een periode van 16 weken mag u maximaal 36 nachten werken. Bij cao of bedrijfsregeling kan staan dat u vaker nachtdiensten heeft. U mag maximaal 7 diensten achter elkaar werken. Het maximum is 140 nachtdiensten per jaar.

Wat wordt verstaan onder nachtdienst?

Wat is een nachtdienst? Als u meer dan 1 uur werkt tussen 0.00 uur en 6.00 uur, is dit een nachtdienst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven