Wat kost een Groepsticket NS?

Wat kost een Groepsticket NS?

Dan is het NS Groepsticket ideaal. Voor slechts 32 euro reis je met 4 personen naar dezelfde eindbestemming (enkele reis). Iedere persoon extra (tot totaal maximaal 7 personen) kost 1,50 euro extra.

Welke 3 voordelen kan je krijgen indien je met een groep reist?

Voordeel #3: een groepsreis is goedkoper Een groepsreis is goedkoper door de accommodatie te delen. Ook kunnen groepen profiteren van speciale groepstarieven voor vervoer en attracties.

Waarom een groepsreis?

Je bent weinig tijd aan reisvoorbereiding kwijt. Het boeken van een groepsreis kan je veel tijd besparen: accommodatie, route, vervoer, slaapplekken en zelfs een deel van de eetgelegenheden worden voor je geregeld. Een hoog ‘sit back and relax’ gehalte, ook voordat je op reis gaat!

Welke twee voordelen krijg je als je in groep reist?

Groepsreservering

  • € 1/traject voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • korting van 60% voor alle andere reizigers (gebaseerd op de prijs van het Standard Ticket)
  • gereserveerde zitplaatsen.
  • groep reist samen.

Waarom single reis?

Een van de grootste voordelen van single reizen is dat je je eigen planning maakt en zelf besluit hoe je de vakantie indeelt. Het klinkt misschien wat egoïstisch, maar hoe fijn is het om even te doen waar je zelf zin in hebt? Zelf besluiten waar je gaat eten en wat je gaat doen, zonder rekening te houden met anderen.

Waarom een single reis?

Een singlereis is ideaal als je niet alleen op vakantie wilt Je partner gaat een tijdje naar het buitenland of je bent vrijgezel en je vrienden willen naar een bestemming waar jij echt niet op zit te wachten.

Wat kost een treinkaartje van Emmen naar Zwolle?

Het goedkoopste treinticket van Emmen naar Zwolle is € 15,17 (enkele reis, zonder kortingskaart). Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Emmen en Zwolle. Retourkaartjes zijn geldig op dezelfde dag. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven