Wie heeft 15 miljoen mensen geschreven?

Wie heeft 15 miljoen mensen geschreven?

Frank Pels
15 miljoen mensen/Tekstschrijvers

Eind 1995 krijgen Fluitsma en Van Tijn een opdracht van een nationale bank. Frank Pels, die op het reclamebureau werkt dat de campagne heeft bedacht, schrijft de tekst voor het spotje en vraagt het duo de muziek eronder te schrijven.

Wie schreef 17 miljoen mensen?

Op 20 maart 2020 maakte Davina Michelle samen met Snelle een nieuwe versie met als titel 17 miljoen mensen, vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Snelle schreef het nummer als eerbetoon aan alle mensen die helpen in de strijd tegen het virus.

Van wie is 17 miljoen mensen?

Davina Michelle
Snelle
17 miljoen mensen/Artiesten

Waar gaat 17 miljoen mensen over?

In 2020 kwam er een nieuwe versie van dit nummer uit, getiteld 17 miljoen mensen, vanwege de coronacrisis in Nederland. Deze versie werd gezongen door Davina Michelle en Snelle. De tekst werd geschreven door Snelle als eerbetoon aan alle Nederlanders die meehelpen om het coronavirus tegen te gaan.

Wie zingt 17 miljoen mensen?

Wie zingt het lied 17 miljoen mensen?

Wie zong 16 miljoen mensen?

Fluitsma & Van Tijn is een Nederlands producentenduo, dat verantwoordelijk is voor een groot aantal hits van Nederlandse artiesten. Onder hun eigen naam scoorden ze in 1996 een nummer-1-hit met 15 Miljoen Mensen. Fluitsma en Van Tijn bestaat uit Jochem Fluitsma en Eric van Tijn.

Met wie heeft Snelle een duet gezongen?

Bilal Wahib & Ronnie Flex – 501.

Hoe oud is het nummer 15 miljoen mensen?

In 1996 brachten Jochem Fluitsma en Eric van Tijn het nummer ’15 Miljoen Mensen’ uit. Het duo stond hiermee in datzelfde jaar twee weken op nummer 1 in de Top 40. Davina Michelle en Snelle maakten onlangs een nieuwe versie van het nummer en staat hier nu voor de derde week mee op nummer 1.

Wat voor muziek maakt Snelle?

Snelle (artiest)

Snelle
Genre(s) Nederhop, rap
Beroep Rapper, zanger, producent
Label(s) Lieve Jongens Roq ’n Rolla
Verwante artiesten Kevin, Jebroer

Hoeveel hits heeft Snelle?

Het album ‘Vierentwintig’ brengt Snelle uit in 2019 met daarop 14 nummers. Hij behaalt met het nummer ‘Voor je deur’ de derde plaats in de ‘Single Top 100’. Met het duet ‘Ze kent mij’ dat hij samen met Yade Lauren zingt, bereikt de vijfde plaats in de ‘Single Top 100’.

Wat is de grootste hit van Snelle?

In 2019 brengt Snelle het nummer ‘Reünie’ uit, dat op zijn lijf is geschreven. Het nummer komt op nummer 1 in de ‘Nederlandse Top 40’ en hij scoort hiermee dus zijn eerste nummer 1-hit! Dit is ook Snelle zijn echte doorbraak. Hij wint hiermee de FunX Music Award ‘Best song’.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven