Welke vliegmaatschappijen vliegen weer naar Turkije?

Welke vliegmaatschappijen vliegen weer naar Turkije?

De luchtvaartmaatschappijen SunExpress en Turkish Airlines voeren al vliegreizen uit naar Turkije met vertrek uit Nederland, België en Duitsland. Pegasus begint op 18 juni 2020 met de vliegreizen. Corendon kan je je vliegtickets boeken voor een vlucht vanaf 27 juni 2020. Dit is natuurlijk al heel goed nieuws.

Welke maatschappijen vliegen op Antalya?

Vanaf Nederland vliegen over het algemeen Turkish Airlines, Corendon en SunExpress het vaakst naar Antalya. De populairste route is vanuit Nederland. Turkish Airlines, Corendon & SunExpress vliegen het meest op deze route.

Wie vliegt er op Istanbul?

Ticket Istanbul Je vliegt met Pegasus Airlines, Atlasglobal, KLM of Turkish Airlines. De vliegtijd is 3,5 tot 4 uur. Ook vanaf Brussel Internationaal, Brussel Charleroi en Düsseldorf Internationaal kun je rechtstreeks vliegen naar Istanbul.

Wat kost een retour Turkije?

Vertrek Bestemming Beste Prijs
Amsterdam Konya € 106
Amsterdam Bodrum € 114
Rotterdam Izmir € 116
Rotterdam Antalya € 122

Hoeveel vliegvelden heeft Antalya?

Luchthaven Antalya (Turks: Antalya Havalimanı) is een vliegveld in Turkije. Het ligt 10 kilometer ten oosten van het centrum van de stad Antalya. Het vliegveld is groot en modern. Het heeft aparte terminals voor internationale en binnenlandse vluchten.

Welke luchthaven voor Istanbul?

De stad Istanbul kent een aantal luchthavens. De bekendste is ongetwijfeld Istanbul Atatürk airport. De tweede luchthaven heet Istanbul Sabiha Gökçen Airport. De derde, en nieuwste luchthaven, is Istanbul Airport.

Hoe lang is het vliegen naar Istanbul?

De vliegtijd Istanbul is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 3 uur. In de meeste gevallen vlieg je rechtstreeks, zonder tussenlanding naar deze prachtige stad.

Hoe lang is het vliegen naar Antalya?

Bij het kiezen van een vliegtuig van Amsterdam (AMS) naar Antalya (AYT) moeten we ongeveer 2654.68 km reizen. De vluchttijd op deze route is ongeveer 3:39, inclusief een gemiddelde van 30 minuten nodig voor het opstijgen en landen.

Hoelang vlieg je naar Bodrum?

Bij het kiezen van een vliegtuig van Amsterdam (AMS) naar Bodrum (BJV) moeten we ongeveer 2444.41 km reizen. De vluchttijd op deze route is ongeveer 3:24, inclusief een gemiddelde van 30 minuten nodig voor het opstijgen en landen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven