Hoe lang duurt theorie examen met extra tijd?

Hoe lang duurt theorie examen met extra tijd?

Voor het onderdeel inzicht krijg je ongeveer 16 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen krijg je allebei 45 minuten. Hier krijg je 5 minuten extra tijd voor het onderdeel kennis en 10 minuten extra tijd voor het onderdeel inzicht.

Hoeveel fouten mag je hebben bij theorie examen auto 2021?

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden.

Hoe lang duurt een CBR examen?

Het examen duurt in totaal 55 minuten. Het bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Voor het examen.

Hoe lang moet je leren voor theorie auto?

Gemiddeld genomen zit je goed als je ongeveer 2 maanden voor het theorie-examen start met leren en te oefenen. Kies een moment uit dat je niet moe bent en je gedachten er goed bij kan houden. Belangrijk hierbij is dat je niet teveel in 1 keer wilt leren.

Hoeveel mensen slagen in 1 keer voor theorie-examen?

Steeds meer cursisten hebben moeite met het theorie-examen. In 2002 lag het slagingspercentage op 56 procent, nu is het al jaren net iets boven de 40 procent, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Ongeveer 6 procent doet een eerste poging en haakt dan definitief af.

Hoeveel fout mag je hebben bij theorie-examen trekker?

Theorie-examen doen bij het CBR Als je het theoriecertificaat trekker dus snel haalt, dan kun je op je 16e gelijk beginnen met de praktijk. Het trekker theorie-examen bestaat uit 50 meerkeuzevragen, waarvan je er minimaal 40 goed moet hebben om te slagen.

Hoelang is het CBR dicht?

Het CBR annuleert tot en met tenminste 6 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de registratie van nascholingscursussen (onder andere code 95).

Is de theorie voor auto moeilijk?

Hoe lang is het theorie examen geldig?

Hou er rekening mee dat uw theorie-examen 3 jaar geldig is. Die geldigheidsduur staat niet vermeld op uw voorlopig rijbewijs. Houd het resultaat van uw theorie-examen bij, zodat u kunt nagaan hoelang uw theorie-examen nog geldig is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven