Waarom herkent iTunes mijn iPhone niet?

Waarom herkent iTunes mijn iPhone niet?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt.

Kan iPhone niet verbinden met Mac?

Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing ‘Vertrouw je deze computer?’

Hoe zet je iPhone in herstelmodus?

iPhone 8 of nieuwer, inclusief iPhone SE (2e generatie): druk kort op de volume-omhoogknop en laat deze weer los. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.

Waar zit iTunes op iPhone?

Als u de iTunes Store niet ziet in de navigatiekolom, kunt u deze als volgt vinden:

  1. Open de Muziek-app.
  2. In de menubalk kiest u ‘Muziek’ > ‘Voorkeuren’.
  3. Ga naar ‘Algemeen’ en selecteer ‘iTunes Store’.
  4. Klik op ‘OK’.

Hoe iPhone aansluiten op Mac?

Verbind je apparaat met de Mac. Je kunt je apparaat aansluiten via een USB- of USB-C-kabel of via een wifiverbinding. Zie Materiaal via wifi synchroniseren tussen je Mac en iPhone of iPad om synchronisatie via wifi in te schakelen. Selecteer in de Finder op je Mac het apparaat in de navigatiekolom van de Finder.

Hoe sluit je iPhone aan op Mac?

Om synchronisatie via wifi in te stellen, sluit je het apparaat met een USB- of USB-C-kabel aan op de Mac. Vervolgens schakel je synchronisatie via wifi in en kies je de gewenste instellingen. Telkens als het apparaat via wifi verbinding maakt met de Mac, kun je het selecteren in de navigatiekolom en synchroniseren.

Hoe moet je AirPods koppelen met Samsung?

Koppelen van AirPods met je Android

  1. Zet bluetooth aan op je Android-toestel en zorg dat je AirPods opgeladen en wel in het doosje zitten;
  2. Ga naar de bluetooth-instellingen op je telefoon en kies voor ‘Nieuw apparaat koppelen’;
  3. Open het doosje en houd het knopje achterop ingedrukt tot het lampje wit begint te knipperen;

Hoe AirPods verbinden zonder case?

Draadloze oortjes verbinden met je Android-telefoon Druk op ‘Verbindingen’ en schakel Bluetooth in. Open het doosje waarin de AirPods zitten en druk op het knopje achterop het opbergdoosje. Druk op je telefoon op ‘Nieuw apparaat koppelen’. Zodra de oortjes op de telefoon verschijnen druk je op ‘Koppelen’.

Waarom hoor ik niks door mijn AirPods?

Dat je aan één van beide AirPods minder geluid hoort, kan te maken hebben met de instellingen van je AirPods. Wellicht dat er iets is misgegaan in de installatie waardoor één van de AirPods niet meer werkt. Ga op het iOS-apparaat naar ‘Instellingen’ > ‘Bluetooth’. Tik op het ‘i’-symbool naast de AirPods.

Waarom stoppen mijn AirPods?

De AirPods Max beschikt over hoofddetectie en weet wanneer je de koptelefoon op je hoofd en oren hebt. Zodra je deze afdoet, of een oorschelp optilt, zal de audio worden gepauzeerd en worden hervat zodra je deze weer opdoet. Sensoren controleren of het oor bedekt wordt, wanneer dit niet het geval is pauzeert de audio.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven