Wat is sp1?

Wat is sp1?

Een S1P werkschoen is een geschikte veiligheidsschoen voor werkzaamheden die met name indoor plaatsvinden. In de transport en in de logistiek, bijvoorbeeld in het magazijn, zijn veiligheidsschoenen S1P van Redbrick dé ideale werkschoen.

Wat is het verschil tussen S2 en S3 veiligheidsschoenen?

De S2 veiligheidsschoenen voldoen aan dezelfde eisen als de S1 schoenen, maar hebben nog een extra aanvulling aan veiligheidseisen. De S3 veiligheidsschoen voldoet aan de eisen van de S1 en S2 schoen en heeft daarnaast een tussenzool die penetratie van onderaf voorkomt.

Wat is Antiperforatiezool?

Wat voor soorten antiperforatiezolen zijn er? Werkschoenen hebben naast een veiligheidsneus vaak ook een ondoordringbare tussenzool. Ook wel antiperforatie zool genoemd. De ondoordringbare tussenzool zorgt ervoor dat er geen scherpe voorwerpen via de onderzijde van de werkschoenen kunnen binnen dringen.

Wat is een kevlar zool?

Kevlar tussenzool: lichtgewicht en optimale bescherming Kevlar is een hitteresistente en synthetische vezel die extreem sterk is. Het grote voordeel hiervan is dat het de juiste balans biedt tussen gewicht en stevigheid. Zo is kevlar volgens de gewicht-sterkte ratiometer maar liefst vijf keer sterker dan staal.

Wat zijn S3 veiligheidsschoenen?

S3 werkschoenen Dit is de hoogste veiligheidsnormering voor werkschoenen. S3 werkschoenen zijn een combinatie van S1P en S2 schoenen. Werkschoenen met deze S3 normering zijn het meest gebruikt en meest besteld, omdat deze voor vele werkomstandigheden geschikt zijn.

Welke veiligheidsschoenen heb ik nodig?

Dan heeft u waarschijnlijk vaak te maken met zware materialen zoals bijvoorbeeld pallets. Om te voorkomen dat deze materialen op uw voeten vallen en voor schade zorgen zijn werkschoenen met de normeringen S1, S1p, S2 of S3 verplicht. Afhankelijk van de functie/beroep kan de normering verschillen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven