Hoe eindigde seizoen 3 van elite?

Hoe eindigde seizoen 3 van elite?

In seizoen 3 was te zien hoe Lu, Nadia, Carla en Valerio vanwege wisselende redenen de school en/of het land verlieten. Daarentegen eindigde het seizoen wel met een handjevol studenten dat nog wél naar school terugkeerde. Dit waren Samuel, Guzman, Ander, Rebeka en Omar.

Wie heeft Marina vermoord elite?

Nano, de broer van Samuel, had een geheime relatie met de vermoorde Marina, terwijl Christian, de beste vriend van Samuel, uiteindelijk in een driehoeksrelatie met Polo en Carla belandde. In seizoen 2 werd Christian aangereden door de vader van Carla, en werd Nano gearresteerd voor een andere zaak.

Wie gaan er dood in elite?

Aan het einde van de eerste aflevering wordt duidelijk dat Marina vermoord is. De leerlingen worden de hele tijd ondervraagd en gedurende alle afleveringen is Marina nog in leven. Ze proberen er achter te komen wie schuldig is voor haar dood.

Is elite een Spaanse serie?

Het drama over de soapy perikelen op een privéschool is ook al zeker van nog een vijfde seizoen. In juni verschijnt het vierde seizoen van Elite op Netflix, dat vandaag ook de officiële trailer voor de nieuwe reeks onthulde. Elite S04 verschijnt 18 juni op Netflix. …

Hoe moet je elite kijken?

Netflix komt met Élite Dat zal in de miniserie niet anders zijn. Netflix heeft voor elke aflevering van de miniserie van Élite een trailer online geplaatst. Die voorspellen veel drama (en dus héérlijk om te kijken!).

Welke Spaanse series op Netflix?

De 10 beste Spaanse series op Netflix

  • Narcos.
  • Élite.
  • La Casa de las Flores.
  • Las Chicas Del Cable.
  • La Reina del Sur/Queen of the South.
  • ¿Quién mató a Sara?
  • White Lines.
  • El Chapo.

Waar ligt Castamar?

Spaans kostuumdrama La Cocinera de Castamar is net als Bridgerton gebaseerd op een roman. De serie volgt de roman van Fernando J. Múñez en speelt zich af in 1720 in Madrid.

Is Elite Spaans?

de elite

de elite la élite (v)
elite selecto

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven