Wat voor dimmer heb ik nodig voor LED?

Wat voor dimmer heb ik nodig voor LED?

Als je graag jouw dimbare ledlampen wilt dimmen, dan heb je hiervoor een speciale leddimmer nodig. Een conventionele dimmer (‘normale’ dimmer) is helaas vaak niet te gebruiken in combinatie met ledlampen. Deze zijn vaak alleen geschikt voor de gewone traditionele halogeen- of gloeilamp.

Welke dimmer voor Osram led?

Osram adviseert trailing-edge (fase-afsnijdende) dimmers.

Hoeveel watt dimmer heb ik nodig?

Wanneer u onder het minimale vermogen van een dimmer zit, kunnen de lampen gaan flikkeren. Voorbeeld: U heeft een 2 Watt led lamp, maar een dimmer die geschikt is voor 10W-100W….OPENINGSTIJDEN.

Maandag: 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag: 08:30 – 12:30

Welke dimmer heb ik nodig voor Philips led spotjes?

Let erop dat u altijd dimbare led lampen kiest wanneer u de lampen wilt dimmen, omdat niet iedere led lamp standaard dimbaar is. TIP 1: De meeste Philips led lampen werken op “fase afsnijding” maar heel enkele op “fase aansnijding”. De beste led dimmers voor Philips zijn dus de universele led dimmer 0-150W (ECO-DIM.

Welke dimmer voor Ikea LED lamp?

Combineer de MINSKA dimmer met nagenoeg elk merk schakelmateriaal dankzij de universele pasvorm en aansluiting*. Toepasbaar in bestaande situaties of nieuwe, af te dekken met een dimmerknop en afdekraam. Uiteraard werkt de MINSKA dimmer enkel met dimbare IKEA LED-lampen zoals de LEDARE en LUNNOM.

Kan een gloeilamp op een LED dimmer?

Alle gloei- en halogeenlampen zijn in principe dimbaar, maar bij sommige LED lampen en spaarlampen is dit niet het geval. De fabrikant is om onzekerheden te voorkomen verplicht om aan te geven of de lamp nou juist wel of niet dimbaar is.

Hoe dim je Philips Dimmable led?

Hoe werkt dimmen zonder dimmer? De Philips Sceneswitch lampen ‘dim’ je met de bestaande lichtschakelaar van de lichtpunten. Technisch gezien is het een slimme lamp met 2 extra ‘ gedimde standen’. Klik simpelweg achtereenvolgend op de bestaande lichtschakelaar en de lamp dimt een stap verder.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven