Wat hang je in de gang?

Wat hang je in de gang?

Gelukkig hebben we hier toch 15 mooie ideeën waardoor je je kleine hal mooi kunt decoreren en waarmee je elke centimeter nuttig kunt gebruiken.

  1. Het eind van de hal.
  2. Fotolijsten.
  3. Smal kapstokmeubel.
  4. Hoge planken.
  5. Kunst.
  6. Klapstoeltjes.
  7. Smal schoenenkastje.
  8. Tafeltje.

Wat hang ik aan de muur in de hal?

Een andere manier van je kleine hal inrichten is door de hoogte te accentueren. Dit kun je zoals in bovenstaand voorbeeld doen met verticale kapstokken (je vindt ze hier), maar ook met hoge kasten of een behang met verticale streep. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe richt je een hal in?

Omdat het ontzettend fijn is om thuis te komen in een rustgevende en stijlvolle ruimte. Vaak is een hal aan de kleine kant, daarom is het belangrijk om op de kleuren te letten. Gebruik geen donkere of felle kleuren, maar ga juist voor rustgevende en lichte tinten.

Wat zet je in een hal?

De hal is een ideale plek om een kleine smalle tafel, bureau of ladekast te plaatsen waar je je kleine spullen zoals sleutels en post op plaatst bij binnenkomt.

Hoe laat je een smalle gang breder lijken?

Hoe laat je de hal ruimer lijken?

  • Geef de muren een lichte kleur.
  • Houd de vloer rustig en leg bij een smalle gang de vloer in de breedte om de hal breder te laten lijken.
  • Werk met grote vlakken, ook op de vloer.
  • Verf de wandplinten in dezelfde kleur als je vloer, hierdoor lijkt het vloeroppervlak groter.

Wat zet je onder de trap?

De ruimte onder de trap is ook heel geschikt om een zitplek te creëren. Je kunt bijvoorbeeld een bank(je) of een fauteuil neerzetten. Zet er een vloerlamp bij, en je hebt een leeshoek gecreëerd. Eventueel kun je er ook nog een vloerkleed neerleggen en wat posters ophangen.

Wat te doen met een grote hal?

Kies dus voor een paar elementen die met elkaar die mooie sfeer neerzetten zoals hier de sfeerverlichting langs het plafond, grote plant en het oude tafeltje. Laat je fantasie de vrije loop en maak er een leuk project van!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven