Wat doet de casemanager?

Wat doet de casemanager?

Een casemanager is een onafhankelijke en vaste begeleider voor mensen met dementie én hun naasten. Een casemanager informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert en regelt zorg. Zo helpt de casemanager om te gaan met de ziekte en met de gevolgen ervan in het dagelijks leven.

Wat is een casemanagement systeem?

Een casemanagement systeem is meer dan alleen het opslaan van documenten en bestanden of het op orde brengen van de documentstructuur. Het kan beschikken over meer functionaliteiten zoals het beheer van sjablonen, processen, dossiers en relaties waarbij zaken als workflow, scanning en e-mail een belangrijke rol spelen.

Wat doet casemanager verzuim?

Een casemanager verzuim begeleidt het re-integratieproces namens de werkgever en is het aanspreekpunt voor de werknemer. Daarnaast geeft deze advies en zorgt ervoor dat alle partijen op tijd doen wat ze moeten doen. Een casemanager speelt dus een belangrijke rol binnen het re-integratieproces van een werknemer.

Wat is Dynamic Case Management?

In het kort waar het om gaat: DCM is een aanpak met bijbehorende software waarbij de “case” (“zaak”) centraal staat en elke “case” dynamisch wordt behandeld op basis van regels (Business Rule Management, BRM). …

Wat is dynamisch case management?

Bij Dynamic Case Management (zaakgericht werken) bepaalt de kenniswerker of eindgebruiker de route in het proces. Dat betekent dat, bijvoorbeeld bij unieke cases, zij zelf de volgorde van de stappen bepalen en zo zelf de touwtjes in handen houden.

Wat is een Verzuimmanager?

Deze persoon wordt vaak de verzuimmanager genoemd. Hij kan bijvoorbeeld voor uw werkgever een ziekteverzuimreglement (helpen) opstellen. Of in de gaten houden wanneer de werkgever iets moet ondernemen bij uw ziekte. Samen met u en de werkgever gaat hij kijken wat er nodig is om weer aan het werk te komen.

Wat zijn de drie taken van een arboarts?

Wat zijn de taken van een bedrijfsarts?

  1. Preventie: verzuim voorkomen. De bedrijfsarts draagt bij aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden.
  2. Adviseren bij ziekteverzuimbegeleiding.
  3. Aanstellingskeuringen en Preventief medisch onderzoek (PMO)
  4. Signalering beroepsziekten.
  5. 6 tips bij het opstellen van een verzuimbeleid.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven