Welke Nederlandse voetballers spelen in Frankrijk?

Welke Nederlandse voetballers spelen in Frankrijk?

Naast Wijnaldum, Stengs en Botman spelen ook Justin Kluivert, Pablo Rosario, Kaj Sierhuis, Anthony Musaba, Xavi Simons en waarschijnlijk Myron Boadu komend seizoen in de hoogste Franse liga.

Hoe duur is het Franse elftal?

Duurste elftal (Marktwaarde: 651,00 mln. €)

# Speler Marktwaarde
13 N’Golo Kanté Middenveld 55,00 mln. €
10 Kylian Mbappé Aanval 160,00 mln. €
11 Kingsley Coman Aanval 55,00 mln. €
7 Antoine Griezmann Aanval 50,00 mln. €

Hoeveel is het Franse elftal waard?

Bij geen enkel ander team voetballen zoveel spelers in eigen land. Frankrijk is met een waarde van 1,03 miljard de tweede ploeg die boven het miljard uitkomt, met Mbappé als duurste speler ter wereld: 160 miljoen euro.

Welke Nederlanders spelen bij Nice?

Stengs, Kluivert en Rosario kunnen de derde, vierde en vijfde Nederlanders worden met speelminuten voor OGC Nice in deze eeuw. In het seizoen 2013/14 speelde Luigi Bruins al 27 wedstrijden voor de club die vorig seizoen als negende eindigde in de Ligue 1.

Welke Nederlander speelt bij Lille?

Sven Botman – LOSC Lille.

Hoe noemt het Nederlands elftal?

Het Nederlands voetbalelftal is een team van mannelijke voetballers dat Nederland vertegenwoordigt in internationale wedstrijden. Het team wordt ook wel “Oranje” genoemd, naar de kleur van het shirt, waarmee weer wordt verwezen naar de Nederlandse koninklijke familie Oranje-Nassau.

Hoeveel heeft Frankrijk het EK gewonnen?

In 2016 haalde Frankrijk in eigen huis de finale van het EK, na verlenging werd met 0-1 verloren van Portugal. Tijdens het WK van 2018 won Frankrijk van Kroatië met 4-2 en werd zo voor de tweede keer wereldkampioen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven