Wat doet Patty Brard?

Wat doet Patty Brard?

Petula Louise (Patty) Brard (Sorong, Nederlands-Nieuw-Guinea, 25 maart 1955) is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, presentatrice en voormalig zangeres in de meidengroep Luv’.

Waar is Patty Brard?

BINNENKIJKEN bij PATTY BRARD die zegt prima in een flatje te kunnen wonen, maar resideert in deze VILLA van twee miljoen. Patty Brard zegt vandaag dat ze ook prima in een flatje zou kunnen wonen, maar ze woont in villa aan de Amstel met een entree in bladgoud. Even binnenkijken in het ‘flatje’ van Patty?

Hoe vaak is Patty Brard getrouwd geweest?

Natuurlijk moeten we beginnen bij dé diva van Nederland: Patty Brard. De televisiepresentatrice die nog altijd voor spraakmakende momenten zorgt, is inmiddels vier keer getrouwd. De eerste keer dat Patty het jawoord gaf was in 1979, toen ze ‘ja’ zei tegen Ron Brandsteder.

Wie is die Antoine van Patty Brard eigenlijk?

Patty Brard (65) kon zondag eindelijk haar man Antoine van de Vijver (60) weer in de armen sluiten.

Waar komt Patty Brard vandaan?

Sorong, Indonesië
Patty Brard/Geboorteplaats

Hoeveel is Patty Brard al afgevallen?

Op onder andere social media houdt Patty haar volgers op de hoogte over haar strijd tegen de kilo’s. Zo vierde ze twee maanden geleden al dat ze twintig kilo is afgevallen. Inmiddels is de brunette 26,1 kilo afgevallen en dat showt ze vol trots op Instagram.

Met wie is Patty Brard getrouwd?

Antoine van de Vijvergeh. 2014
René Muthertgeh. 1999–2004Carlo Nasigeh. 1983–1989Ron Brandstedergeh. 1979–1980
Patty Brard/Huwelijkspartner

Is Patty Brard getrouwd?

Hoeveel talen spreekt Patty Brard?

▲Als je aan la Brard denkt, dan denk je waarschijnlijk niet aan het woord ’taalvirtuoos’, maar Patty is ontzettend getalenteerd op het gebied van taal. ▲Yolanthe, geboren op Ibiza, spreekt maar liefst vijf talen. ▲Patty spreekt maar liefst zes talen!

Wat doet Antoine van de Vijver?

Sinds 2005 is Patty dolgelukkig met haar man Antoine (60). Hij is architect en woont al jaren met Patty op het Spaanse eiland Ibiza.

Wat is de leeftijd van Patty?

66 jaar (25 maart 1955)
Patty Brard/Leeftijd

Hoelang val je af na gastric sleeve?

Dit verschilt van persoon tot persoon en heeft ook te maken met uw eet- en beweegpatroon. Als u ouder bent en gewend aan veel eten, dan gaat dit langzamer. Gemiddeld valt u 5 kilo per maand af. Eén jaar na de operatie zit u meestal op het maximale gewicht dat u kunt afvallen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven