Kan je zelf een hypotheek aanvragen?

Kan je zelf een hypotheek aanvragen?

Rechtstreeks bij de bank Alleen bij ABN Amro, Argenta, bijBouwe, Centraal Beheer, Florius (alleen verhogingen), Lloyds Bank, Moneyou en SNS (alleen starters) kun je zelf online een hypotheek afsluiten. Natuurlijk kun je dan alleen kiezen voor de hypotheek van die bank.

Waar kan ik een hypotheek afsluiten?

Waar vraag ik een hypotheek aan? Er zijn drie partijen waar je mee te maken hebt: de hypotheekadviseur, de hypotheekverstrekker en de notaris. In principe is de hypotheekadviseur je aanspreekpunt. Hij zal het meeste regelen en ook de officiële aanvraag indienen.

Kun je een huis kopen zonder hypotheekadviseur?

Het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten zonder een hypotheekadviseur. Je moet de aanbieder er dan wel van overtuigen dat je beschikt over de juiste kennis door een kennis- en ervaringstoets te doen. Bij eenvoudige hypotheekvormen bespaar je zodoende de kosten van een adviseur uit.

Kan ik een huis kopen Rabobank?

Jouw situatie en een hypotheek Als je een huis wilt kopen, kun je maximaal de waarde van het huis lenen. De bijkomende kosten moet je met eigen geld betalen. Start daarnaast vandaag nog met sparen voor je (eerste) huis. Het aanmaken van een Spaarpotje in de Rabo App kan je hierbij helpen.

Waarom wel of geen hypotheekadviseur?

Meer dan de beste rente Het afsluiten van een hypotheek is veel meer dan kiezen voor de laagste rente. Natuurlijk kijkt een hypotheekadviseur waar u qua rente het voordeligst uit bent. Een hypotheekadviseur kan u hierin goed adviseren en kijkt welke hypotheek het beste bij uw situatie past. Nu, maar ook later.

Hoe betaal je een online hypotheek zonder advies?

Je betaalt voor het afsluiten van een online hypotheek zonder advies tijdelijk € 475 afsluitkosten. Je betaalt deze kosten als vergoeding voor de administratieve verwerking van je online hypotheek en het opmaken van de instructie aan de notaris.

Hoe kan ik een hypotheek vergelijken?

Hypotheek vergelijken. Een hypotheek vergelijken doe je grotendeels op basis van de hypotheekrente. Bij Independer vind je de hypotheekrentes van meer dan 60 hypotheekproducten terug. Zo weet je zeker dat je de laagste rente vindt. Regel de beste hypotheek voor jezelf.

Wat is een execution only hypotheek?

Als je bij SNS je hypotheek online aanvraagt: Execution only betekent bij SNS: Een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Je werkt in vaste dienst of je hebt een tijdelijk contract met intentieverklaring. Je hebt dus geen eigen zaak waar je voor werkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven