Wat betekent in Voce?

Wat betekent in Voce?

op dat woord. op het (eerdergenoemde) woord; op dat woord. Vaker afgekort tot i.v. Gebruikt in bronvermeldingen en verwijzingen, vooral in wetenschappelijke geschriften, hetzij in lopende tekst, hetzij in voetnoten of eindnoten.

Wat is een IV?

I.v. definities (Latijn) in voce, op het (eerdergenoemde) woord; op dat woord Gebruikt in bronvermeldingen en verwijzingen, vooral in wetenschappelijke geschriften, hetzij in lopende tekst (en dan vaak met de bronvermelding tussen haakjes), hetzij in voetnoten of eindnoten.

Wat is een sub Voce?

succes, o. voorspoed, gelukkige afloop, goede uitslag, bijval; ~ destime, (Fr.) o. een door achting voor de schrijver of speler verkregen bijval, matig succes.

Wat is een IV project?

Interne sourcing De interne leveran- cier speelt hier dus de belangrijkste rol en de eigen organisatie bepaalt dus in hoge mate de wijze waarop de ICT- oplossingen worden gerealiseerd. Voor Defensie is dit bij tal van IV/ICT- behoeftes het geval.

Welke medicatie gaat intraveneus?

Intraveneus betekent letterlijk in een ader (vene) en wordt meestal gebruikt in het kader van een toedieningsvorm van een geneesmiddel met behulp van een injectie direct in de ader: intraveneuze injectie. De biologische beschikbaarheid van de toegediende geneesmiddelen is daarmee meteen maximaal.

Wat is een IV consultant?

Iv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Al sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Dit doen wij binnen de sectoren Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Maritiem, Offshore & Energie en Water.

Wat is IV beheer?

De informatievoorziening (IV) wordt uitgevoerd in een verantwoordelijkheidsgebied dat uit twee complementaire domeinen bestaat: IT-beheer (= leveren van IT-services): binnen het IV-verantwoordelijkheidsgebied vindt het bouwen en beheren van IT-voorzieningen plaats in het IT-beheerdomein.

Waarom intraveneus medicatie toedienen?

Het intraveneus toedienen van medicijnen heeft een aantal voordelen. Het is in de meeste gevallen pijnloos en er ontstaat een gelijkmatige bloedspiegel. Een gelijkmatige bloedspiegel is voor bepaalde medicijnen van belang.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven