Welk geslacht heeft Nikkie de Jager?

Welk geslacht heeft Nikkie de Jager?

In januari 2020 kwam De Jager internationaal in het nieuws toen ze bekendmaakte dat ze transgender is en liet weten dat ze zich al op zesjarige leeftijd als meisje uitte.

Wat was de naam van Nikkie de Jager?

YouTube-ster Nikkie de Jager (26), beter bekend als NikkieTutorials, heeft het contact verbroken met haar halve familie. De verwanten aan haar vaders kant ‘begrepen niet, of wilden niet begrijpen’ hoe zij zich als transvrouw voelde.

Hoe schrijf je Jager?

Als je aan het eind van een klankgroep een lange klank hoort, schrijf je de lange klank met één teken. Je schrijft jager. Kleur het spellingpro- bleem: jager. Doe datzelfde met het woord scharen.

Waar komt Nikkie de Jager vandaan?

Wageningen
Nikkie de Jager/Geboorteplaats

Wie is Dylan Drossaers?

Dylan Drossaers is de vriend van Nikkie de Jager. NikkieTutorials maakte het nieuws op 16 januari bekend via haar Instagram-profiel, waar ze ook direct liet weten dat de twee al vier maanden samen zijn.

Wat is een dode naam?

Een deadname is de naam die iemand bij geboorte meekreeg, of de naam die iemand vroeger gebruikte, vooraleer de naam bewust te veranderen in een nieuwe naam. Dan wordt niet alleen moedwillig de oude naam gebruikt, maar ook het vorige geslacht van de drager mocht die van geslacht veranderd zijn.

Waar woont Nikkie de Jager?

Nikkie kocht samen met haar verloofde Dylan Drossaers in 2019 een gigantische villa in het Brabantse dorpje Uden. Zelf is Nikkie geboren in Wageningen en Dylan in Eindhoven. Samen hebben ze ervoor gekozen om zich in het dorpje Uden te vestigen. En wij snappen wel waarom!

Welke opleiding heeft Nikkie de Jager gedaan?

Niemand wist toen nog dat je zo groot kon worden door sociale media.” De Jager volgde daarna een visagie-opleiding aan B Academy. “We werden zo’n zeven, acht jaar geleden getipt: dit meisje moet je in de gaten houden”, vertelt Pascale Tesser, hoofd educator, over hoe zij De Jager leerde kennen.

Hoe hebben Nikkie en Dylan elkaar ontmoet?

De 25-jarige Nikkie, met dik 12 miljoen volgers een wereldwijd populaire YouTuber, ontmoette Dylan via wederzijdse vrienden. ,,Ik vond het een knappe jongen dus via mijn beste vriendin ben ik een beetje contact met hem gaan zoeken, maar hij reageerde niet echt op berichtjes en na een week liep het vast.

Hoelang is Nikkie?

1,9 m
Nikkie de Jager/Lengte

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven