Wie is de vader van Hardin?

Wie is de vader van Hardin?

Peter Gallagher speelt Ken Scott, de vader van Hardin. Zijn vrouw, Karen, wordt gespeeld door Jennifer Beals. Karen is de moeder van Landon en wanneer zij trouwt met Ken, worden Hardin en Landon broers. De bemoeizuchtige moeder van haar ‘Theresa’ kan natuurlijk ook niet ontbreken in de film.

Hoe oud moet je zijn voor After We Fell?

Uitleg classificatieresultaat:

Geweld 12
Seks 14
Grof taalgebruik
Discriminatie AL
Drugs- en/of alcoholgebruik 14

Hoeveel delen zijn er van After We Fell?

De After-reeks heeft met After We Fell inmiddels drie films.

Wat gebeurt er in After We Fell?

Na After (2019) en After We Collided (2020) gaat in After We Fell het stormachtige liefdesverhaal van Tessa en Hardin verder. Precies wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop.

Waar is de film After op gebaseerd?

After (2019) 105 min. After is een Amerikaanse film uit 2019 geregisseerd door Jenny Gage, gebaseerd op de boekenreeks van Anna Todd.

Waar draait After We Fell?

Op 1 september draaien we de marathon van After We Collided & After We Fell om 18.30 uur. (De marathon bij Vue Arnhem start om 15:00uur.) Alleen voor de echte fans! In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven….After We Fell.

Bij Vue vanaf 2 september
Ondertiteling voor doven Nee

Wat gebeurt er in after 3?

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven