Welke apps heeft saphi?

Welke apps heeft saphi?

Via Saphi krijg je toegang tot de bestaande Smart tv-apps die samengevoegd zijn met alle belangrijke tv-functies. Andere applicaties zoals YouTube, Netflix of Amazon Prime Video zijn met Saphi ook te gebruiken. Dankzij Miracast kun je foto’s van je tablet of telefoon op het beeldscherm van je tv bekijken.

Heeft mijn Philips tv airplay?

Philips heeft bekendgemaakt dat de Apple TV-app, inclusief Apple TV+ (Apples videoservice voor abonnees), vanaf nu beschikbaar is op zijn Android televisies in Europa. Wanneer je in het bezit bent van een compatibel Android toestel krijg je via de Smart TV-startpagina toegang tot Apple TV+, de Apple TV-kanalen en meer.

Wat is het verschil tussen Google TV en Android TV?

Google TV. Google TV is een smart platform dat je op nieuwere televisies van Sony vindt. Het biedt ongeveer dezelfde functies en app aanbod als Android. Het verschil met Android is dat Google TV een interface heeft waarop je gemakkelijker je favoriete content vindt.

Heeft Philips ingebouwde chromecast?

TV’s van Philips met Android en ingebouwde Chromecast bieden de mogelijkheid om films, presentaties en meer draadloos te casten vanaf slimme apparaten. Tik op het Chromecast-pictogram op uw slimme apparaat om te beginnen met streamen van de inhoud van honderden apps met een cast-optie.

Welke apps op Android TV Philips?

Deze apps beschouwen we als een goede start selectie voor iedereen.

  • Streaming diensten video: Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Google Play films, Rakuten TV.
  • Streaming diensten muziek: Spotify, Deezer, Google Play Music.
  • NL diensten: NOS, NPO Start, VideoLand, NL Ziet.
  • BE diensten: VTM Go.

Waar vind ik App Store op Philips tv?

Gebruik in de Google Play Store de pijltoetsen op de afstandsbediening om per categorie door de apps te bladeren of gebruik de zoekfunctie om snel een specifieke app te vinden. Selecteer een app in de Store en druk op de knop ”OK” op de afstandsbediening.

Hoe kan ik streamen naar Philips tv?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven