Wat is Sivon?

Wat is Sivon?

SIVON is een coöperatie van schoolbesturen in het po en vo. Binnen onze coöperatie bepalen de leden gezamenlijk de richting. Als schoolbestuur staat u aan het roer. U krijgt toegang tot expertise en kennisdeling en zorgt samen met andere besturen voor een passend aanbod van ict-producten en diensten voor scholen.

Wie is de aanbestedende overheid?

Alle personen die, ongeacht hun vorm en aard, op de datum van de beslissing om tot een opdracht over te gaan aan de hierna vermelde voorwaarden voldoen, moeten als aanbestedende overheid worden beschouwd.

Wat zijn de Europese drempelbedragen?

de drempel voor werken wordt € 5.382.000 exclusief btw (is nu nog € 5.350.000,-); de drempel voor leveringen en diensten voor centrale overheid wordt € 140.000 exclusief btw (is nu nog € 139.000,-); de drempel voor leveringen en diensten voor decentrale overheid wordt € 215.000 exclusief btw (is nu nog € 214.000,-).

Hoe lang duurt een Europese aanbesteding?

Een openbare procedure duurt normaal minimaal 45 kalenderdagen. Een niet-openbare procedure duurt minimaal 70 kalenderdagen. Bij een niet-openbare procedure bedraagt de aanmeldtermijn, tussen aankondiging van de opdracht en ontvangst van een verzoek tot deelneming, minimaal 30 kalenderdagen.

Wie valt onder de Wet overheidsopdrachten?

Een overheidsopdracht wordt algemeen omschreven als “een overeenkomst onder bezwarende titel die wordt gesloten tussen een of meer ondernemers en een of meer aanbesteders en die betrekking heeft op het uitvoeren van werken, het leveren van producten of het verlenen van diensten” (artikel 2, 17° Wet Overheidsopdrachten) …

Waar kan ik openbare aanbestedingen vinden?

Sinds 2011 is het BDA (Bulletin der Aanbestedingen) geïntegreerd in e-Notification. Elke overheidsopdracht kan hier zowel op nationaal als op Europees niveau gepubliceerd worden. Overheidsopdrachten onder de nationale publicatiedrempel kunnen worden gepubliceerd en beheerd in de Free Market.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven