Hoe lang bestaan de toppers?

Hoe lang bestaan de toppers?

De Toppers is een Nederlandse supergroep, bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit, die sinds 2005 elk jaar een reeks stadionconcerten geven. Het 15 jarig jubileum werd groots gevierd.

Welke zangeressen hebben bij de Toppers gezongen?

In 2012 begonnen Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer aan de gelegenheidsformatie de Ladies of Soul. De zangeressen worden ook de vrouwelijke variant van De Toppers genoemd.

Met wie heeft Gerard Joling een duet gezongen?

In 2012 scoorde Joling in duet met Jan Smit zijn negende nr. 1-hit in de Single Top 100 met Echte Vrienden. Ook de singles De nacht voorbij en Mijn Liefde (duet met Jandino Asporaat) bereikten de eerste positie in de GFK single top 100.

Wat levert de toppers op?

Privé heeft onderzocht wat René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom op hun bankrekening hebben staan. En dat is niet mis. Froger, Joking en Van der Boom verdienen jaarlijks een half miljoen euro de man met hun Toppers-concerten, maar het vermogen van de heren is natuurlijk veel groter.

Heeft Najib Amhali met Gerard Joling gezongen?

Cabaretier Najib Amhali staat vanavond in de tv-show Wat een Suikerfeest stil bij de ramadan. Samen met zijn co-hosts Anuar en Roué Verveer ontvangt hij zanger Gerard Joling, politicus Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas om met stand-up comedy, muziek en intieme gesprekken het Suikerfeest te vieren.

Wie zingt bij de Toppers?

Toppers
Toppers in concert/Artiesten

Hoeveel gouden platen heeft Gerard Joling?

Al met al verkocht hij meer dan zeven miljoen platen in binnen- en buitenland, waarvan er maar liefst 25 met goud en platina werden bekroond. Daarna volgden nog vele hits zoals “Engel van mijn hart“, “Er hangt liefde in de lucht“en “Ik hou er zo van“.

Waar is Gerard Joling geboren?

Alkmaar
Gerard Joling/Geboorteplaats

Is Gordon rijk?

Het totale vermogen van Gordon wordt geschat tussen de €6 en €8 miljoen.

Wat een Suikerfeest Gerard Joling?

Dit jaar zijn zanger en presentator Gerard Joling, GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver en multitalent Nienke Plas te gast. Het trio praat met hen onder andere over hoe zij tradities, verjaardagen en (religieuze) feesten vieren en hoe je familiebanden en vriendschappen kan behouden in deze bizarre tijd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven