Waarom verlaat Messi Barcelona?

Waarom verlaat Messi Barcelona?

In een mededeling op de website wijst de voetbalclub naar ‘financiële en structurele obstakels’ die een vernieuwing van zijn contract in de weg stonden, ‘ondanks een overeenkomst tussen de club en de speler, en de duidelijke intentie om een nieuw contract te tekenen vandaag’.

Waarom Messi weg?

8 augustus 2021 – Lionel Messi (34) heeft zijn afscheid bij FC Barcelona zondagmiddag aangekondigd. De aanvaller wilde in Camp Nou blijven, maar door de financiële wanorde bij de club, konden de Catalanen in al die scenario’s niet meer voldoen aan de strenge regels van La Liga en een uitzondering kreeg men niet.

Welke voetballer stopte zijn carriere na meer dan 20 jaar bij Barcelona?

Nadat hij stopte met roken – meer dan 20 jaar geleden – verruilde Cruijff zijn sigaret voor een Chupa Chups-lolly.

Welke functie had Johan Cruijff van 1988 tot 1996 bij FC Barcelona?

Begin 1988 nam Cruijff ontslag bij Ajax en begon als trainer van FC Barcelona. Hij maakte de club succesvoller dan ooit. Het belangrijkste was de winst van de Europacup I in 1992. In 1996 nam Cruijff ontslag bij FC Barcelona en eindigde zijn trainerscarrière.

Welke Nederlander speelde voor Levante en Barcelona?

Voetballers

Naam Club Tot
Johan Cruijff FC Barcelona 1978
Levante UD 1980
Hedwiges Maduro Sevilla FC 2014
Valencia CF 2012

Welke Nederlander speelde bij Levante en Barcelona?

Welke speler speelde bij Levante en Barcelona?

Ik ben levenslang culé en ik heb daar nooit een geheim van gemaakt.” In 2010 prolongeerde Xavi met FC Barcelona de Spaanse landstitel. Op 2 januari 2011 speelde Xavi tegen UD Levante zijn 549e officiële wedstrijd voor FC Barcelona, waarmee hij het clubrecord van Migueli evenaarde.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven