Wat is een communicatiemiddel?

Wat is een communicatiemiddel?

Een communicatiemiddel is een informatiedrager om mee te communiceren. Onderscheid kan worden gemaakt op basis van de gebruikte techniek ( drukwerk, elektronica ), de zintuigelijke vorm van de informatie ( auditief, visueel ), of naar het bereik ( massacommunicatie ).

Wat is een synoniem voor communicatie?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: communicatie (zn): kennisgeving, mededeling. communicatie (zn): verbinding. als synoniem van een ander trefwoord: kennisgeving (zn) : aankondiging, aanzegging, afkondiging, bekendmaking, bericht, communicatie, mededeling, notificatie, opgaaf, opgave, publicatie, uitspraak, verwittiging. gemeenschap (zn) :

Wat is digitaal communicatiemiddel?

Er zijn verschillende soorten communicatiemiddelen: je stem, je lichaam, teksten, foto’s, video’s, geuren, kleuren en tekens. Een digitaal communicatiemiddel is het internet. Op het internet kun je verschillende communicatiemiddelen met elkaar combineren.

Een communicatiemiddel is een middel dat je inzet om te communiceren. Er zijn verschillende soorten communicatiemiddelen: je stem, je lichaam, teksten, foto’s, video’s, geuren, kleuren en tekens. Een digitaal communicatiemiddel is het internet. Op het internet kun je verschillende communicatiemiddelen met elkaar combineren.

Waarom communicatie zo belangrijk is?

Waarom communicatie zo belangrijk is. Communicatie is de basis van alles. Zonder communicatie kun je niks aan elkaar duidelijk maken en is het onmogelijk om wat voor doelen dan ook te realiseren. Binnen je bedrijf wil je natuurlijk ook dat de communicatie soepel verloopt en je personeel het gevoel geven dat ze gehoord worden en dat ze toegang

Wat is de manier van communicatie?

Dit zijn allemaal verschillende manieren van communicatie. Er zijn vier soorten communicatie, dit zijn verbale en non-verbale communicatie, vocale en non-vocale communicatie. Bij verbale communicatie moet je denken aan communiceren met woorden en geluiden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven