Hoe kick je iemand uit Netflix?

Hoe kick je iemand uit Netflix?

Log uit op alle apparaten die zijn gekoppeld aan je account, tenzij je denkt dat je apparaat misschien is gestolen. Opmerking: Als je uitlogt op alle apparaten, worden alle verbonden apparaten losgekoppeld van je Netflix-account. Je moet opnieuw inloggen met je nieuwe wachtwoord op alle apparaten die je wil gebruiken.

Wat gebeurt er als je geld Terugboekt?

Terechte automatische incasso Dan kunt u het geld binnen 8 weken terugboeken. Dit heet storneren. U krijgt het bedrag dan weer terug op uw bankrekening. Dit kan meestal via het overzicht van ‘incasso’s’ of ‘automatische incasso’s’.

Hoe verander je Netflix-account op tv?

Je kunt jouw account uitloggen in de Netflix app door in het menu van Netflix naar boven te scrollen met de afstandbediening. Je kiest dan voor de optie “Instellingen”. Vervolgens kies je voor “Afmelden”. Nu kan je bijvoorbeeld met een ander account weer inloggen.

Hoeveel apparaten Netflix basic?

Je Netflix account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. Dit kan alleen niet tegelijkertijd. Afhankelijk van het abonnement dat je hebt, kan er op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd gekeken worden. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen kijken.

Kan je niet inloggen bij Netflix?

Kun je niet inloggen bij Netflix? Je kunt je wachtwoord resetten door je een e-mail voor het resetten van je wachtwoord te laten sturen. Je kunt ook een tekstbericht ontvangen als je je telefoonnummer aan je account hebt toegevoegd.

Hoe kan je Netflix kijken zonder te betalen?

Netflix kijken zonder te betalen. Om te beginnen surf je naar de website van Netflix. Hier aangekomen klik je op de grote rode knop met de tekst Kijk een maand gratis : In het scherm dat hierna verschijnt zie je de verschillende abonnementen die Netflix aanbiedt.

Hoe kan je factureringsgegevens bijwerken bij Netflix?

Je factureringsgegevens bijwerken. Log in bij de Netflix-website om je betaalmiddel of factureringsgegevens voor Netflix bij te werken. Als je wordt gefactureerd via derden en niet rechtstreeks via Netflix, ga dan naar de website van deze derden om de gegevens bij te werken.

Hoe reset je je wachtwoord bij Netflix?

Ga naar netflix.com/loginhelp. Selecteer de optie om je wachtwoord per e-mail te resetten. Voer je e-mailadres in en selecteer Stuur me een e-mail. Volg de stappen in de ontvangen e-mail voor het resetten van je wachtwoord. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met een link waarmee je automatisch bij Netflix wordt ingelogd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven