Wat kun je met Microsoft flow?

Wat kun je met Microsoft flow?

Microsoft Flow is een dienst om geautomatiseerde workflows te creëren tussen jouw favoriete web-applicaties en diensten en je kunt verbindingen maken naar je on-premise gegevensbronnen. Flow biedt een groot aantal templates om je snel Up-And-Running te krijgen, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen Flow te maken.

Wat is Flow app?

Met Microsoft Flow maak je geautomatiseerde werkstromen tussen je favoriete apps rond email, productiviteit, notificaties, verzamelen van gegevens, social media en VEEL meer.

Wat kan je doen met Power automate?

Power Automate is een op de cloud gebaseerde service waarmee toepassingsgebruikers op een praktische en eenvoudige manier werkstromen kunnen maken waarmee tijdrovende zakelijke taken en processen in toepassingen en services kunnen worden geautomatiseerd.

Wat kost tv flow?

Wie geen nood heeft aan een klassieke box kan evenwel ook kiezen voor ‘flow tv’: 14 zenders die je met een app kan streamen naar elk scherm, waarbij je ook programma’s kan opnemen en tot zeven dagen kan terugkijken. Kostprijs: 9,50 euro per maand.

Welke zenders bij Telenet TV flow?

Telenet TV flow Met flow stream je de 14 populairste zenders vlot via één app, dus zonder TV-box of Digicorder. Alles van VRT, VTM en de Play-zenders, met daarbij ook exclusieve extra’s van je favoriete programma’s en Play Sports Open.

Wat heb je nodig voor Telenet flow?

Een decoder heb je niet nodig, want je installeert de flow-app rechtstreeks op Android TV, Apple TV, een recente Smart TV van Samsung, Philips of Sony, of je streamt naar het grote scherm via Chromecast en Airplay.

Welke zenders in HD?

Van de grootste Nederlandse zenders is een hd-versie beschikbaar: NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5 en Veronica. Maar ook themazenders als 24Kitchen, Eurosport, Animal Planet en Discovery zijn er in hd, net als de Belgische, Duitse en Engelse zenders.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven