Wat is er aan de hand met Rabobank?

Wat is er aan de hand met Rabobank?

Rabo App. Er is op dit moment geen storing.

Waarom doet mijn toeslagen het niet?

Probeer eens met een andere browser in te loggen. Hebt u nog een andere browser op uw computer? Log daar dan mee in. Dit is het makkelijkst. En het lost meestal het inlogprobleem op.

Waarom doet mijn DigiD het niet?

Als het je helemaal niet meer lukt om in te loggen met je DigiD kan dit komen door de volgende oorzaken: Je gebruikt de verkeerde inloggegevens. Je hebt je DigiD nog niet geactiveerd. Activeer eerst je DigiD voordat je inlogt, hoe je dit kunt doen lees je op www.activerendigid.nl.

Waarom lukt inloggen met DigiD app niet?

De oorzaak is meestal de browser die je op je smartphone gebruikt. Gebruik de browser van Firefox, Chrome of Edge. Als inloggen via de DigiD app nog steeds niet werkt, log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord met sms-controle. Op die manier omzeil je het gebruik van de DigiD-app.

Waarom opent mijn Rabobank app niet?

Het lukt me niet om de app te installeren, hoe komt dat? Misschien heeft je telefoon of tablet een te oude versie van het besturingssysteem. Voor het installeren van de app is minimaal iOS vanaf versie 11.0 of Android vanaf 7.0 nodig.

Wat is n07 bij Rabobank?

Foutmelding n07. Is dit bekend? @Knakkertje @Rabobank is er op dit moment een storing, mobiele app geeft een algemene systeemfout.

Waarom kom ik niet in mijn berichtenbox?

Ga hiervoor naar het instellingenmenu van uw telefoon of tablet en kies voor Berichtgeving (iOS) of Meldingen (Android) en selecteer de Berichtenbox app. U kunt hier de instellingen naar wens aanpassen. Let op!

Kan aangifte niet openen?

Probeer een andere internetbrowser. Gebruikt u nu bijvoorbeeld Microsoft Edge, probeer dan eens Google Chrome of Mozilla Firefox. Schakel de ‘pop-upblokkering’ in uw browser uit. Dit voorkomt vaak problemen met het afdrukken van de aangifte.

Kan niet inloggen DigiD met sms?

U heeft de sms-controle nog niet geactiveerd Ga naar de website www.digid.nl. Klik rechtsboven op Inloggen Mijn DigiD. Selecteer de optie: Ik wil inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Wat betekent uw sessie is verlopen bij DigiD?

Als u de melding “Uw sessie is verlopen. Meld u opnieuw aan.” ziet en de vraag krijgt om uw e-mailadres en hoofdwachtwoord opnieuw in te voeren, betekent dit meestal dat de cookies van uw browser worden gewist, verwijderd of geblokkeerd. Gebruik uw browser niet in een privé- of incognito-modus.

Waarom werkt CoronaCheck app niet?

Te druk op de servers Eén van de bekendste problemen met CoronaCheck is zonder meer de melding dat het momenteel te druk is op de servers om een qr-code aan te maken. Op de redactie van Android Planet komt het bijvoorbeeld voor dat je met de ene telefoon wel een qr-code kan aanmaken, maar met een andere niet.

Waarom Koppelcode DigiD?

Alleen als je opgeeft dat de Digid-app staat op een ander apparaat, krijg je te maken met de koppelcode. ( de koppelcode is bedoeld voor laptopgebruikers, die gebruik willen maken van de digid app op hun smartphone of tablet) . Rond het proces op de smartphone af met de pincode. Daarna ben je ingelogd op de laptop.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven