Wat kost een zonnezeil?

Wat kost een zonnezeil?

De prijzen van schaduwdoeken zijn afhankelijk van enkele factoren. Zo zijn de afmetingen van het doek, het materiaal en eventuele toebehoren van invloed op de prijs. Gemiddeld liggen de kosten van een mooi schaduwdoek tussen de € 50 en € 150. Deze prijs is exclusief eventuele montagekosten en bevestigingsmaterialen.

Wat kost een schaduwdoek?

Hoeveel kost een schaduwdoek?

Type kostprijs Gemiddelde kostprijs
Aankoopprijs van schaduwdoek Tussen 100 & 1.000 euro
Kostprijs per vierkante meter Gemiddeld zo’n 50 à 55 euro

Wat is een goede schaduwdoek?

De beste schaduwdoek is volgens ons de Nesling Coolfit Harmonica. De beste schaduwdoek is rechthoekig, meet 3,7 x 5 meter en is windbestendig. De beste schaduwdoek is te koop voor +/- € 669. De Lifetime Luxe Schaduwdoek is een goedkope maar goede en windbestendige schaduwdoek op basis van polyester.

Waar koop ik een Zonnedoek?

In de webshop van Blokker vind je verschillende vormen schaduwdoeken. Kies voor een driehoekige, vierkante of rechthoekige schaduwdoek. Alle vormen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een tussen zit die past in jouw tuin.

Hoe kies je een schaduwdoek?

Welk schaduwdoek bij u past hangt af van het soort schaduw wat u wilt creëren en de ruimte die u in de tuin heeft. De meest populaire vorm is het driehoekige schaduwdoek. Dit komt omdat dit zonnedoek eenvoudig en veelzijdig te plaatsen is. Met een vierkant schaduwdoek kunt u een groter terras voorzien van schaduw.

Welke maat schaduwdoek heb ik nodig?

Dit is de ruimte die u nodig heeft om het zonnedoek goed op te hangen, bijvoorbeeld aan een muur of paal. Bij veel doeken is dit ongeveer 40 cm per zijde. U trekt die 40 cm af van de lengte en de breedte die u nodig heeft (bijvoorbeeld boven uw terras) en komt zo op de ideale maat voor uw schaduwdoek.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven