Hoe print je een document?

Hoe print je een document?

Een document afdrukken in Word

  1. Selecteer Bestand > Afdrukken.
  2. Als u een voorbeeld van elke pagina wilt bekijken, selecteert u de pijlen vooruit en achteruit onderaan de pagina.
  3. Kies het gewenste aantal exemplaren, selecteer andere gewenste opties en selecteer Afdrukken.

Welke knop is printen?

Je bent bijvoorbeeld op de pagina van een website en wil deze printen. Op dat moment druk je tegelijkertijd op de sneltoetsen [Crtl] + de letter ‘p’. Je print met andere woorden het scherm dat je op dat moment aan het bekijken bent.

Hoe print je je scherm?

Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn (afkorting voor Printscreen) of Print Screen staat. Vaak is dit een van de toetsen die boven de pijltoetsen van het toetsenbord staan. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken.

Waar vind je de Print Screen toetsenborden?

Zoek de Print Screen-toets op je toetsenbord. Meestal vind je hem boven het blok met de Insert-, Home- en Page Up-toetsen. Bij laptops kan het zijn dat je de Function-toets ingedrukt moet houden om de Print Screen-knop te gebruiken. Print Screen staat soms op dezelfde toets als de SysRq-toets.

Hoe kun je de printer toevoegen aan je laptop?

Nu de printer is gedeeld, moet je de printer op je laptop installeren zodat je het apparaat kunt selecteren. Open het Configuratiescherm en selecteer ‘Apparaten en printers’ of ‘Apparaten en printers weergeven’. Klik op Printer toevoegen. Selecteer ‘Netwerkprinter, draadloze printer of Bluetooth-printer toevoegen’.

Hoe maak je een printer aangesloten op de computer?

Stap 2 – Printer toevoegen Zorg allereerst dat je printer is aangesloten op het netwerk. Kies dan in het scherm eerst voor een printer toevoegen Stap 3 (USB PRINTER DELEN) In principe hebben alle printers voor thuis en op het werk de mogelijkheid om deze middels een USB kabel aan te sluiten op de computer.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven