Is Nina de echte dochter van Ludo en Janine?

Is Nina de echte dochter van Ludo en Janine?

Nee, we hebben het niet over Nina… Acteurs Erik de Vogel (60) en Caroline de Bruijn (59), bekend als Ludo en Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden hebben in real life al jaren een relatie én een prachtige dochter. Op 29 juli 2000 werd Solane Victoria de Vogel geboren.

Wat is de echte naam van Ludo?

Ludo Sanders wordt gespeeld door Erik de Vogel. Naast hem staat collega-actrice Marjolein Keuning (oktober 2010). Ludo Sanders, volledige naam Ludovic Isaak Sanders, is een van de vaste personages uit de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden, dat zijn intrede deed in seizoen 6 (1996).

Met wie is Erik de Vogel getrouwd?

Op de set van Goede tijden, slechte tijden leerde De Vogel zijn huidige levenspartner Caroline De Bruijn kennen.

Wat is de echte naam van Janine Elschot?

Caroline Henriette Leopoldine de Bruijn (Dordrecht, 31 juli 1962) is een Nederlands actrice. Ze heeft haar naamsbekendheid vooral te danken aan haar rol als Janine Elschot in de soap Goede tijden, slechte tijden.

Wie hebben Ludo en Janine begraven?

Op hun huwelijksdag wordt Janine levend begraven door Ludo’s allereerste vrouw, Sophia Eijsink. Ze wordt gered door Nina en een dag later trouwen ze alsnog.

Wat is er met Ludo in GTST?

Het populaire personage Ludo Sanders wordt vermist in het fictieve dorpje Meerdijk na een bootongeluk. De verhaallijn lijkt heftig te eindigen, want het karakter van Erik de Vogel (59) wordt doodverklaard.

Hoe heet de kraai van Ludo?

Net wanneer eenzaamheid de doodzieke Ludo fataal lijkt te worden, landt er een mysterieuze raaf op het boorplatform. Ludo weet het beestje te vangen en besluit hem om te dopen tot Uccello, de Italiaanse benaming voor vogel. Wekenlang zijn Uccello en Ludo onafscheidelijk.

Hoe lang zijn Erik de Vogel en Caroline de Bruijn samen?

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al ruim 20 jaar samen: ‘Ludo’ onthult geheim van hun relatie.

Met wie is Caroline de Bruijn getrouwd?

Op de set van Goede tijden, slechte tijden leerde De Bruijn haar partner Erik de Vogel kennen (die in 1996 als Ludo Sanders zijn entree in de serie maakte). Op 29 juli 2000 werd hun dochter geboren.

Hoe heet Janine?

Janine Elschot
Personage uit Goede tijden, slechte tijden
Volledige naam Janine Elschot
Alias Janine de Meris Janine Luneman Janine Sanders Janine van Houten
Geboren 24 januari 1963

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven