Hoe kun je je toetsenbord licht laten geven?

Hoe kun je je toetsenbord licht laten geven?

De achtergrondverlichting in- en uitschakelen Als uw notebookcomputer een toetsenbord met achtergrondverlichting heeft, drukt u op de toets F5 or F4(sommige modellen) om de achtergrondverlichting in- of uit te schakelen. Mogelijk moet u de toets fn (functie) tegelijkertijd indrukken.

Hoe zet je toetsenbord licht aan Dell?

Druk op Fn+F10 (de toets Fn is niet nodig als functietoets Fn Lock is ingeschakeld) als u de toetsenbordverlichtingschakelaar wilt initialiseren,. Wanneer u de voorafgaande toetsencombinatie voor de eerste keer indrukt, wordt de toetsenbordverlichting maximaal gedimd.

Waar staat het juiste toetsenbord?

Het juiste toetsenbord is ‘Verenigde Staten (internationaal) Qwerty’. Staat dit toetsenbord er niet? Klik dan op Een toetsenbord toevoegen en klik vervolgens op het juiste toetsenbord. Heb u twee toetsenborden staan? Verwijder de verkeerde, zodat alleen ‘Verenigde Staten (internationaal) Qwerty’ er nog staat.

Wat zijn de toetsen op een laptop?

Op een gemiddeld laptoptoetsenbord staan uiteraard de letters en de cijfers. Rechts ervan kunnen de numerieke toetsen staan (in het rood gemarkeerd op onze afbeelding). De bovenste rij toetsen bestaat meestal uit de functietoetsen F1 tot en met F12, systeemtoetsen (rood gemarkeerd) en soms de aan-/uitknop. Toetsen met meerdere functies

Hoe drukt u op een toetsenbord met achtergrondverlichting?

Als uw notebookcomputer een toetsenbord met achtergrondverlichting heeft, drukt u op de toets F5or F4(sommige modellen) om de achtergrondverlichting in- of uit te schakelen. Mogelijk moet u de toets fn(functie) tegelijkertijd indrukken.

Welke Notebook heeft een backlit toetsenbord?

Niet alle HP notebooks hebben een backlit toetsenbord. Om te bevestigen of uw notebook een toetsenbord met achtergrondverlichting heeft, gaat u naar de pagina HP klantenondersteuning.Zoeken uw notebookmodel plus het woord specificaties.Controleer de productspecificaties voor uw notebook.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven