Kan je PayPal gebruiken met Bancontact?

Kan je PayPal gebruiken met Bancontact?

Vandaag liet een trouwe lezer ons weten dat PayPal vanaf nu ook geldtransfers via Bancontact aanvaardt. Ideaal voor wie op een buitenlandse site wil shoppen zonder kredietkaart. Je laat je doorverwijzen naar de website van PayPal, je schrijft het exacte bedrag in een mum van tijd over naar je account en je bent klaar.

Hoe iemand betalen via PayPal?

Het enige wat je van iemand nodig hebt, is zijn of haar e-mailadres, en vervolgens kunnen ze je heel eenvoudig terugbetalen. Voer het e-mailadres van de ontvanger en het bedrag in. Stuur eventueel een bericht mee met de reden voor het betaalverzoek. Na betaling is het geld direct beschikbaar op je PayPal-rekening.

Hoe kan je PayPal opladen?

Klik op Wallet. Klik op Geld toevoegen. Klik op Geld overschrijven van uw bank naar uw PayPal-rekening. Log in op uw online bankrekening en verricht de overboeking.

Hoe maak je PayPal-account?

  1. Bezoek PayPal.nl. Ga naar de website van PayPal en klik op ‘Een rekening openen’.
  2. Voer je gegevens in. De volgende stap is het invullen van je gegevens.
  3. Koppel je creditcard (optioneel)
  4. Activeer je account.
  5. Gebruik je account.

Wat is een PayPal betaalmethode?

PayPal is een betaalmethode. Net als normale bankoverschrijvingen, iDEAL en het gebruik van een creditcard. Een verschil is dat klanten met PayPal geen fraudegevoelige bank- of creditcardgegevens aan een verkoper hoeven te verstrekken. Een e-mailadres en een daaraan gekoppelde PayPal-rekening zijn voldoende om betalingen te regelen.

Welke betaaloptie Kunt u kiezen voor PayPal achteraf betalen?

Als u en het gekochte object in aanmerking komen voor PayPal Achteraf Betalen, wat door PayPal naar eigen goeddunken wordt bepaald, kunt u de betaaloptie PayPal Achteraf Betalen op het moment van aankoop selecteren.

Hoe kunt u geld overmaken met PayPal?

Gebruik PayPal om geld naar familie, vrienden of bekenden over te maken. Ga met een browser naar de Nederlandstalige versie van PayPal. Klik rechtsboven op Inloggen. Typ het e-mailadres en wachtwoord. Klik op Inloggen. Klik bovenaan op Geld overmaken en betaalverzoeken. Typ het e-mailadres van de persoon waarnaar u geld wilt overmaken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven