Hoe verander je de Taal in Wordfeud?

Hoe verander je de Taal in Wordfeud?

Het beste antwoord. KLik op het plusje en bij Game options kies je onder “Dictionary” voor “Dutch”.

Hoe maak ik Wordfeud aan?

Dan is dit wat je te doen staat:

  1. Stap 1: Download app. Zoek in de App Store naar de Wordfeud app en installeer deze Gratis op je smartphone of tablet.
  2. Stap 2: Facebook of email. Nadien kan je kiezen of je je account wil linken aan je Facebook account of aan je emailadres.
  3. Stap 3: Email & username.
  4. Stap 4: Aan de slag.

Hoe moet je Wordfeud spelen?

2. Wordfeud downloaden. Het eerst wat je moet doen is naar de Play Store of app store gaan om daar de app te downloaden. Zodra je deze hebt geïnstalleerd wordt er gevraagd om je e-mail adres en je gebruikersnaam.

Hoe kan ik de taal veranderen in Windows 10?

Methode 1: Windows 10 taal veranderen via actiecentrum. 1. open het actiecentrum. 2. klik op alle instellingen. Open alle instellingen via het actiecentrum. 3. klik op tijd en taal. Verschijnt er een ander scherm als u op instellingen klikt? Klik dan eerst links bovenaan op het tandwiel start.

Hoe Selecteer ik de gekozen taal?

7. selecteer de taal en kies opties. De gekozen taal verschijnt bij in de lijst. Klik op opties. Als onder het taalpakket de vermelding staat dat deze geinstalleerd is klik u op “als standaard instellen” en daarna herstart u Windows om de taal te activeren.

Wanneer staat het spellingscontrole-teken voor de taal?

Indien het spellingscontrole-teken voor de taal staat (het blauwe vinkje met ABC), betekent dit dat de taalprogramma’s, zoals de spellingcontrole, voor die taal zijn geïnstalleerd. Indien dit niet zichtbaar is, kan er geen spellingscontrole in die taal worden uitgevoerd.

Hoe veranderen Windows 10 taal via actiecentrum?

Methode 1: Windows 10 taal veranderen via actiecentrum. 1. open het actiecentrum. 2. klik op alle instellingen. Open alle instellingen via het actiecentrum. 3. klik op tijd en taal.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven