Hoe warm is de zee in Zakynthos?

Hoe warm is de zee in Zakynthos?

De jaarlijkse gemiddelde temperatuur is 17,9°C. Zakynthos ligt in de Ionische Zee (Middellandse Zee). Deze heeft in januari een gemiddelde watertemperatuur van 24°C en in juli van 16°C. Op Zakynthos valt jaarlijks gemiddeld 650 mm regen, verdeeld over 90 neerslagdagen.

Hoe warm is het in Zakynthos in mei?

In mei was het ook al heerlijk op Zante met gemiddelde dagtemperaturen van 26,7 graden. ’s Nachts kan het nog behoorlijk afkoelen. In augustus werd het ’s nachts gemiddeld 18,6 graden, maar in mei gemiddeld bijvoorbeeld maar 12,7 graden. Dan moet je ’s avonds dus echt iets met lange mouwen dragen.

Hoe warm is het in december in Zakynthos?

De wintermaanden zijn hierdoor mild en nat met een gemiddelde temperatuur van 16 graden in december. Januari en februari zijn het koudst met zo’n 14 graden.

Hoe warm is de Ionische Zee?

De gemiddelde dagtemperatuur in januari is 14°C. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur is 17°C. Corfu ligt in de Ionische Zee (Middellandse Zee). Deze heeft in juli een watertemperatuur van 23°C en in januari van 14°C.

Hoe warm is het in september in Zakynthos?

De gemiddelde temperatuur in Zakynthos in september is 26° / 24° graden. Er zijn gemiddeld 8 dagen met regen in Zakynthos in september. Het weer in Zakynthos in september is Perfect. Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Zakynthos in september.

Hoeveel graden is het in september in Zakynthos?

Hoe is het weer in december in Griekenland?

Klimaat Griekenland in de wintermaanden In het winterseizoen kun je beter niet op de Griekse eilanden verblijven. December is de natste maand van het jaar en in de winter kan het flink stormen in het Middellands Zeegebied. In de wintermaanden kan het zelfs in bepaalde delen van Griekenland tot nachtvorst komen.

Hoeveel uur is het vliegen naar Griekenland?

Hemelsbreed is de afstand tussen Nederland en Griekenland minimaal 1961 kilometer, afhankelijk van de bestemming. Hoe lang is het vliegen naar Griekenland? Het is ongeveer 3,5 uur vliegen, maar als je een vlucht met een tussenlanding hebt geboekt, dan wijkt dit natuurlijk af.

Wat is de beste tijd om naar Sicilie te gaan?

In de maanden juli en augustus kan het erg warm en druk zijn in Sicilië. Van maart t/m juni en september t/m oktober zijn de beste maanden voor een rondreis over het Italiaanse eiland.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven