Wat is het bereik van een e-Golf?

Wat is het bereik van een e-Golf?

De 2017 e-Golf heeft een flinke boost in z’n bereik gekregen: van 190 km tot 300 km per laadbeurt! Het bereik hangt af van de snelheid, de rijstijl, het weer en de verkeerscondities.

Hoeveel km rijdt een e-Golf?

De e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9.6 seconden trek je op van 0 tot 100 km/u en op één acculading kom je tot 230 kilometer ver.

Hoeveel pk heeft een e-Golf?

De Volkswagen e-Golf heeft een 35,8 kWh batterij en een elektromotor die 100 kW/136 pk levert. Op een volle acculading kan de vijfdeurs hatchback ongeveer 300 kilometer rijden. In de praktijk is dat echter 200 kilometer, afhankelijk van je rijstijl. Zijn voorganger had een theoretische range van 190 kilometer.

Hoe snel laad een e-golf op?

Met een normale AC-stekker kunt u bijvoorbeeld de Volkswagen e-Golf in ongeveer 5 uur volledig opladen. Een snellader brengt de accu in ongeveer 45 minuten naar 80%.

Wat weegt een e-Golf?

De E-Golf kost zo’n 40.000 en weegt 1540 kilogram.

Hoeveel km kan je rijden met GTE Golf?

Enorme actieradius In theorie kun je met de Golf GTE 939 kilometer rijden zonder te tanken. Dat kan dankzij het extreem gunstige brandstofverbruik. Dat is namelijk onwezenlijk laag: in combinatie met de elektrische motor gebruik je voor 100 kilometer een luttele 1,6 liter brandstof.

Hoe werkt warmtepomp E-Golf?

De warmtepomp is een slimme manier om de actieradius van de Volkswagen e-Golf te verbeteren. Deze moderne pomp vermindert het energieverbruik door het interieur te verwarmen met energie van de buitenlucht. Zo kunt u genieten van airconditioning of verwarming zonder de batterij van de e-Golf extra te belasten.

Wat kost een elektrische VW Golf?

De prijs van de vernieuwde Volkswagen e-Golf is bekend. De elektrische uitvoering kost ruim 2.000 euro meer dan voorheen, maar dat is gezien de verbeterde techniek en uitrusting logisch. Volkswagen vraagt 38.970 euro voor het vernieuwde model.

Hoe lang duurt het opladen van een GTE?

Het kan tot 5 uur duren om de Volkswagen Golf GTE te laden via een stopcontact. Met het juiste laadpunt is deze tijd significant minder. De Volkswagen Golf GTE is geschikt om 1-fase 16A te laden. Op een 220/240 Volt netwerk komt dit neer op een laadsnelheid van 3.7 kW.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven