Hoeveel maanden eruit na 3 contracten?

Hoeveel maanden eruit na 3 contracten?

Vast contract na 3 jaar tijdelijke contracten Een werknemer krijgt automatisch een vast contract als: Hij langer dan 3 jaar lang meerdere tijdelijke contracten heeft gekregen bij dezelfde werkgever. Of voor hetzelfde soort werk bij opvolgende werkgevers. Er maximaal 6 maanden tussen de contracten zit (de tussenpoos).

Hoeveel contracten achter elkaar?

Uw werkgever mag u in principe niet een onbeperkt aantal contracten voor bepaalde tijd geven achter elkaar. Heeft u drie tijdelijke contracten gehad of drie jaar onder tijdelijke contracten gewerkt bij uw werkgever, dan kunt u recht hebben op een vast contract.

Waarom een overeenkomst?

Een overeenkomst is een afspraak tussen twee of meer partijen over wat ze met elkaar of voor elkaar zullen gaan doen of laten. Partijen kunnen zowel natuurlijke personen zijn als rechtspersonen. Een overeenkomst komt tot stand door middel van aanbod en aanvaarding van dat aanbod.

Wat is het belangrijkste in een contract?

Inhoud van een contract. Het belangrijkste in het contract is de beschrijving van uw product of dienst, de prijs ervan en de aanvaarding door de klant. Verder staan er vaak afspraken in over de: De afspraken in het contract moeten redelijk zijn voor u en uw klant en u moet zich aan de wettelijke regels houden.

Wie kan een contract aangaan?

Wie kan een contract aangaan? Zowel natuurlijke personen als rechtspersonen (zoals een bv) kunnen een contract aangaan. U moet handelingsbekwaam zijn om een geldig contract te sluiten. Dat is niet het geval bij personen die onder curatele staan of jonger zijn 18.

Wat is een contract of overeenkomst?

Wat is een contract of overeenkomst? Een contract is een schriftelijke of mondelinge afspraak tussen 2 of meerdere partijen. Heeft u een contract gesloten, dan moet u een bepaalde prestatie leveren of heeft u recht op een prestatie. Een ander woord voor een contract is een overeenkomst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven