Waar staat het Erasmus MC voor?

Waar staat het Erasmus MC voor?

Het Erasmus MC staat voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs en wil erkend leidend zijn in innovaties voor gezondheid en zorg.

Hoe groot is Erasmus MC?

De grootte: 207.000M2 Het Erasmus MC is in veel opzichten het grootste ziekenhuis van Nederland. Op het vloeroppervlak van 207 duizend vierkante meter werken 13.500 medewerkers, lopen nog eens 4.500 studenten rond, worden jaarlijks ruim 40.500 patiënten opgenomen die gezamenlijk 54 duizend uur worden geopereerd.

Hoeveel mensen werken er in het Erasmus ziekenhuis?

En zorg voor patiënten met zeldzame aandoeningen. Het Erasmus MC telt 1.125 bedden. Met 14.000 medewerkers spannen we ons elke dag in om voor onze patiënten de kwaliteit van leven te verhogen.

Hoeveel verdiepingen heeft het Erasmus MC?

De nieuwe toren van het Erasmus MC telt dertig verdiepingen en is met 120 meter hoogte net iets hoger dan de bestaande witte faculteitstoren (114 meter). De bouw is in 2010 gestart en op 29 september 2013 werd het hoogste punt bereikt. In gebruik name van de toren vond plaats in januari 2013.

Waarom werken bij het Erasmus MC?

Een unieke werkomgeving In ons state-of-the-art gebouw werken we met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen. Een prachtige werkomgeving die innovaties, excellente zorg en samenwerking faciliteert en stimuleert. In het Erasmus MC werken we met toewijding, ongeacht de plek waar je werkt.

Hoeveel kamers heeft het Erasmus MC?

525 patiëntenkamers. Allemaal eenpersoonskamers met uitzicht op de stad, de daktuin of de Euromast.

Is Erasmus een academisch ziekenhuis?

Erasmus MC is het nummer 1 universitair medisch centrum van Nederland en scoort in veel rijtjes bij de absolute wereldtop.

Hoeveel verdiepingen heeft Erasmus ziekenhuis?

Hoeveel medewerkers heeft de EUR?

Er werken bij de Commissie ongeveer 32.000 mensen. Bij het secretariaat-generaal en de fracties van het Europees Parlement werken ongeveer 7.500 mensen. Daarnaast zijn er natuurlijk de Parlementsleden met hun staf. Het secretariaat-generaal van de Raad van de Europese Unie telt zo’n 3.500 medewerkers.

Hoeveel operatiekamers heeft het Erasmus MC?

Inrichting van het grootste OK- complex 9.000m2 van Nederland. Zesentwintig operatiekamers zijn voorzien van digitale beeldroutering inclusief schakelbare beeldregie binnen het ziekenhuisnetwerk én een centraal informatiescherm ORflow.

Wie is de directeur van het Erasmus MC?

E. J. (Ernst) Kuipers.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven