Wat verdient een administrateur?

Wat verdient een administrateur?

Een Administrateur in Nederland verdient gemiddeld € 3.110 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.645 (laag) tot € 3.580 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat moet je kunnen Bedrijfsadministrateur?

De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren. Op een financiële afdeling wordt met financiële dagboeken gewerkt. Je leert hoe je daarin de inkoop, de verkoop het kas- en het bankboek bij kunt houden.

Waar kun je werken als Bedrijfsadministrateur?

Als bedrijfsadministrateur kun je werkzaam zijn op de boekhoudafdeling of financiële administratie van een bedrijf of instelling, zoals een meubelfabriek, een bouwbedrijf of een ziekenhuis. Maar je kunt ook werkzaam zijn bij een administratie-, accountants-, advocaten-, notarissen- of deurwaarderskantoor.

Wat kost een financieel medewerker per uur?

Het uurtarief van een freelance financieel administratief medewerker ligt tussen de € 30 en € 45 per uur, exclusief btw.

Wat houdt de opleiding bedrijfsadministratie in?

In de mbo-4-opleiding Bedrijfsadministrateur leer je hoe te werken op de financiële administratie van een bedrijf of een instelling. Praktijkervaring doe je bij een BOL-opleiding op tijdens je stage en bij een BBL-opleiding op je werkplek.

Wat is de administrateur verantwoordelijk voor?

De administrateur is verantwoordelijk voor de juiste verwerking van alle administratieve werkzaamheden, financiële boekingen, rapportages intern en extern, innen van de klanten, betalen van de leveranciers, het doen van de belastingaangiften.

Hoe verwerkt de administrateur de financiële documenten?

De administrateur, of een van zijn/haar medewerkers, verwerkt alle binnengekomen financiële documenten in de boekhouding van het bedrijf. Tegenwoordig gebeurt dit bijna altijd door middel van een geautomatiseerde boekhouding. Hiervoor zijn diverse gespecialiseerde softwarepakketten die gebruikt kunnen worden.

Wat is een administrateur of kantoorbediende?

Een administrateur (hoofd administratie) of kantoorbediende is iemand die beroepsmatig de (financiële) administratie bijhoudt voor een bedrijf, vereniging of stichting. Bij het midden- en kleinbedrijf wordt deze taak vaak door één persoon uitgevoerd.

Wat is de taak van de administrateur?

Een van de belangrijkste taken van de administrateur is het beheer van de liquiditeit oftewel de bank- en kastegoeden. De betaling en ontvangsten moeten in balans zijn en gepland worden. Kredieten en spaartegoeden moeten gecontroleerd en bijgehouden worden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven