Hoe KBC klant worden?

Hoe KBC klant worden?

Ben je nog geen klant bij KBC? Houd je identiteitskaart bij de hand tijdens het aanvraagproces. Ook zonder de Belgische nationaliteit of zonder domicilieadres in België kun je een zichtrekening online aanvragen. Bij je aankomst in België moet je enkel nog naar kantoor om te tekenen en je debetkaart af te halen.

Hoeveel max overschrijven KBC?

Algemene limieten worden wel toegepast: de limieten voor Mobile (in te stellen in KBC Mobile) en limieten voor overschrijvingen (maximaal 25.000 euro).

Wat is KBC CBC Payment Button?

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden.

Hoe een bank kiezen?

Belangrijk is uiteraard de intresten die je moet betalen op je lening. Dat zijn de kosten die je extra betaalt omdat je een lening aangaat. Deze kunnen hoog oplopen dus bekijk op voorhand goed waar je het beste af bent. Je informeert je best bij elke bank en ga na welke uiteindelijk het voordeligste is voor jou.

Hoe moet je een bankrekening aanmaken?

Wat heb je nodig voor een bankrekening?

  1. Een woonadres in Nederland. Voor een Nederlandse bankrekening is een woonadres in Nederland verplicht.
  2. Je burgerservicenummer. De bank vraagt altijd om je burgerservicenummer.
  3. Een geldig identiteitsbewijs. Banken zijn verplicht om naar een identiteitsbewijs te vragen.

Hoe geld overschrijven van spaarrekening naar zichtrekening?

Van een spaarrekening mag je geld in contanten afhalen. Verder mag je geld overschrijven van je spaarrekening naar je zichtrekening binnen dezelfde bank. Die overschrijving moet dan wel elke keer opnieuw worden gedaan. Een doorlopende opdracht van je spaarrekening naar je zichtrekening mag niet.

Is CBC hetzelfde als KBC?

Er is vrijwel geen verschil tussen deze twee betaalmethoden. Beide betaalmethoden werken op exact dezelfde manier. Het verschil zit hem vooral in de klantengroep, CBC is gericht op het Franssprekende gedeelte van België, waar KBC gericht is op het Nederlands/Vlaams Sprekende gedeelte van België.

Wat is CBC betaling?

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven