Wat te doen als er geen water is?

Wat te doen als er geen water is?

Misschien is je kraan stuk, of zijn je leidingen bevroren. Als je niet weet waarom er geen water meer uit je kraan komt, kan je best altijd je watermaatschappij contacteren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er werken in je buurt zijn en je water tijdelijk werd afgesloten.

Wie moet ik bellen als ik geen water heb?

Meld storing bij Waternet Bel ons op 0900 93 94 en kies optie 1. Dit kan 24 uur per dag. U betaalt alleen uw normale belkosten.

Hoe Hydrofoorpomp testen?

Koppel de slang los van de pomp, vul deze slang geheel met water, en koppel de slang gevuld met water weer vast aan de pomp. Als u de pomp inschakelt, kunt u de gehele slang controleren of er luchtbelletjes tevoorschijn komen. Als u luchtbelletjes ziet, dan kan dit lek snel en simpel gedicht worden, met een stuk tape.

Hoe waterpomp resetten?

Je doet een kraan open, zodat het water (en vooral de lucht) weg kan. Daarna druk je op de reset, zolang tot er water uit de kraan komt. Nu laat de pomp eens goed pompen door vele kranen goed open te zetten, zodat de lucht in de zuigleiding mee stroomt met het water.

Hoe wordt het water afgesloten?

Als u de waterrekening niet betaalt, mag uw drinkwaterbedrijf u niet zomaar afsluiten. Het bedrijf moet u eerst een betalingsherinnering sturen en proberen om u persoonlijk te benaderen. Betaalt u dan nog steeds niet, dan mag het bedrijf de levering van water stoppen.

Hoelang duurt een water storing?

Onze storingen staan vermeld op de website www.waterstoring.nl/wml. Wij doen ons uiterste best een storing binnen vier uur op te lossen.

Wat verbruikt een Hydrofoorpomp?

Hydrofoorpomp 4.500 liter per uur | Met drukvat en voorfilter.

Hoe pomp je grondwater op?

Met een waterslang wordt met hoge druk een gat gespoten tot het grondwater is bereikt. In een geplaatste pvc-buis komt vervolgens een slang die aangesloten wordt op een pomp. Bedenk bij de aanschaf van de pomp wel hoeveel sproeiers je erop wilt aansluiten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven