Hoe wit kan je je tanden bleken?

Hoe wit kan je je tanden bleken?

Zo werkt het bleken van de tanden Bij een niet te ernstige verkleuring werkt bleken van buitenaf heel goed. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bleeklepel en speciale bleekgel. De behandeling vindt bij de tandarts of mondhygiëniste plaats. Er zijn meerdere behandelingen nodig maar er is ook een versnelde methode.

Hoe gaat tanden bleken?

In tandenbleeksets zit een bleekgel die ervoor zorgt dat de bovenste laag van je tandglazuur word gebleekt. Alleen de bovenste verkleuring word weggehaald. Al deze oplossingen tasten het tandglazuur niet aan en het is niet schadelijk voor je tanden.

Wat kost tanden bleken bij de tandarts?

Je kunt je tanden bleken bij een tandarts voor zo’n 150-400 euro. Daarnaast kun je ook bij een bleekkliniek je tanden laten bleken voor zo’n 50-80 euro. Tenslotte kun je ook zelf je tanden bleken, voor zo’n 10-50 euro.

Hoeveel mensen laten hun tanden bleken?

En met succes: uit een enquête van NOS Stories op Instagram onder bijna 4000 jongeren komt naar voren dat 40 procent een tandenbleekbehandeling overweegt en 7 procent er al een heeft gedaan. De meeste jongeren zijn na zo’n behandeling tevreden met hun witte tanden, maar dat geldt niet voor iedereen.

Hoelang tanden bleken?

De tandarts geeft aan hoe lang je de bleeklepel met de gel (meestal ’s nachts) moet dragen voor het gewenste resultaat. Afhankelijk van de verkleuring zie je na enkele dagen of weken effect. Uiteindelijk duurt de behandeling twee tot drie weken.

Hoe vaak tanden bleken thuis?

Hoewel je veilig je tanden kunt bleken met de bleeksets en in principe elke dag je tanden kunt bleken, is het toch beter dit (iets) minder te doen. Je kunt het het beste maximaal 4-5 keer per week doen. Hiermee kun je dus zo’n 3-4 weken achter elkaar je gebit kunt bleken.

Hoe lang moet je je tanden bleken?

Hoe lang duurt tanden bleken bij tandarts?

Daarom wordt deze methode ook wel ’thuisbleken’genoemd. De tandarts geeft aan hoe lang je de bleeklepel met de gel (meestal ’s nachts) moet dragen voor het gewenste resultaat. Afhankelijk van de verkleuring zie je na enkele dagen of weken effect. Uiteindelijk duurt de behandeling twee tot drie weken.

Wat kost tanden bleken met laser?

De landelijke adviesprijs voor tanden bleken met de PrevDent-methode is vastgesteld op € 395,-. Wij kopen groot in, waardoor we de behandeling goedkoper kunnen aanbieden. Bij WIT betaalt u tijdelijk € 349,-.

Hoe lang duurt tanden bleken bij de tandarts?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven