Wat is de beste flosdraad?

Wat is de beste flosdraad?

De DenTek Comfort Clean Back is met stip op nummer 1 geëindigd, gevolgd door het flosdraad van Gum en het flosdraad van Oral B. Vooraf de favoriet op basis van andere tests en met vlag en wimpel geslaagd voor onze test. In Amerika al het populairste flosproduct en het is direct duidelijk waarom.

Is flossen goed voor je?

Dat kan gebitsproblemen zoals gaatjes, ontstoken tandvlees en een slechte adem tot gevolg hebben. Door tussen je tanden en kiezen te flossen, rageren of stokeren (ook wel interdentaal reinigen genoemd) houd je ook die lastige plekken goed schoon. Wij raden aan om dagelijks eenmaal te flossen, rageren of stokeren.

Doet tandvlees weglaseren pijn?

Laser is een extreem sterke lichtstraal waarmee weefsel kan worden verwijderd. De behandeling zelf kan onder verdoving worden uitgevoerd. De napijn is veel minder dan bij een normale behandeling. Bij behandelingen waar doorgaans antibiotica wordt voorgeschreven, is dit na laserbehandelingen meestal niet nodig.

Welk flossdraad?

Eén van de manieren om de ruimtes tussen je tanden schoon te houden is met flossdraad. Flossdraad is vooral geschikt als de tanden en kiezen heel dicht op elkaar staan. Wikkel ongeveer 40 cm flossdraad om de middelvingers.

Waar is flosdraad van gemaakt?

Tandzijde, ook wel floss of flosdraad genoemd, bestaat uit zijden of nylon geweven draadjes die met een waslaag omgeven zijn. Tandzijde dient om de interdentale ruimtes (dit zijn de ruimtes tussen twee tanden) te reinigen en cariës te voorkomen.

Wat doet flossen met je tanden?

Flossen kan je helpen de opbouw van tandplak tussen je tanden en langs de tandvleesrand (het gebied waar je tanden je tandvlees raken) tegen te gaan.

Doet het pijn om tandsteen te verwijderen?

Doet het verwijderen van tandsteen pijn? Het verwijderen van tandsteen kan een beetje gevoelig zijn. Dit is echter van korte duur, zodra de behandelaar klaar is zal dit gevoel over zijn. Geef het altijd aan als de behandeling te pijnlijk wordt.

Kan je tandvlees weg laten snijden?

Onze parodontoloog verhelpt terugtrekkend tandvlees of een tekort aan tandvlees door middel van een transplantatie. Hierbij verwijdert hij een dunne huidlaag van het gehemelte en brengt hij deze aan op de tandhals.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven