Hoe vaak mag je whitening strips gebruiken?

Hoe vaak mag je whitening strips gebruiken?

Gebruik de strips voor de aanbevolen periode voor een optimaal resultaat. Gebruik de whitestrips twee keer per dag voor 30 minuten. De minimaal aanbevolen gebruiksduur is 14 dagen.

Wat zijn de beste tanden bleek strips?

De Professional Effects is de beste Crest kuur die beschikbaar is. De strips zijn ook langer waardoor er meerdere tanden worden gebleekt. De hele kuur duurt 20 dagen en is daardoor intensiever. De strips moet je ook bij deze elke dag 30 minuten op je tanden laten zitten.

Wat is de beste Teeth Whitening?

Het “Natural teeth whitening tray + LED light” pakket van Dr. Brite is de onbetwiste nummer 1 in onze Top 10. Dit is het eerste tandenbleek-systeem met natuurlijke bestanddelen, dat toch in staat is om een professioneel resultaat te behalen. Zo kun je tanden thuis op een professionele manier bleken.

Hoe moet je whitening strips gebruiken?

Hoe werken de Crest Whitestrips? Crest Whitestrips zijn dunne, flexibele strips die zijn bekleed met een bleekgel die peroxide bevat en vormen zich naar de vorm van de tanden. De bleekgel zorgt ervoor dat tanden zichtbaar witter worden gemaakt.

Hoe gebruik je Teeth Whitening strips?

Whitestrips gebruiksaanwijzing

  1. Zorg ervoor dat u droge handen heeft. Open het zakje en haal de strip tevoorschijn.
  2. Breng de strip met de gelzijde aan op uw tanden met behulp van een spiegel.
  3. Draag de Whitestrips gedurende de aangegeven tijd en verwijder na afloop de strips van uw tanden.

Welke Crest White Strips?

Glamours White – Geeft een 25x mooier resultaat dan Whitening tandpasta. 1-Hour Express – In slechts 1 uur een witte glimlach! Gentle Routine – Tedere kuur, voor mensen met gevoelige tanden. Professional Effects – Verwijderd 14 jaar oude vlekken.

Hoe slecht zijn whitening strips?

Schadelijk voor tanden en tandvlees Bij een hoog percentage is de waterstofperoxide sneller bij je zenuw, en daar krijg je vaak ontzettend gevoelige tanden van. Daarnaast kunnen hoge percentages chemische brandwonden veroorzaken op je tandvlees. En dat is blaarvorming, het afsterven van het toplaagje van het tandvlees.

Hoe lang Crest whitestrips?

Meestal worden resultaten 12 tot 20 maanden behouden. Hoe werken de Crest Whitestrips? Crest Whitestrips zijn dunne, flexibele strips die zijn bekleed met een bleekgel die peroxide bevat en vormen zich naar de vorm van de tanden. De bleekgel zorgt ervoor dat tanden zichtbaar witter worden gemaakt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven