Waar is een gezichtsolie goed voor?

Waar is een gezichtsolie goed voor?

Het gebruik van een gezichtsolie helpt om de balans en hydratatie van de huid te behouden en tegelijkertijd om de huid te beschermen tegen de omgeving. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn gezichtsoliën geschikt voor de meeste huidsoorten.

Wat is een goede huidolie?

Kokosolie is misschien wel de populairste natuurlijke huidolie van het moment. Koksolie bevat veel antioxidanten, die je huid kunnen beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen je bindweefsel aantasten, waardoor je huid minder elastisch wordt en er zichtbare tekenen van huidveroudering kunnen ontstaan.

Welke olie is goed voor je gezicht?

Olie voor de vette tot acnegevoelige huid Rozenbottelolie: hydrateert de huid zonder de poriën te verstoppen. Vermindert acne, littekens en roodheid. Jojoba-olie: versterkt de huidbarrière en reguleert de talgproductie, wat zorgt voor een minder vette huid. Granaatappelolie: werkt ontstekingsremmend en antibacterieel.

Hoe gebruik je huidolie?

Doe 4 tot 5 druppeltjes olie in je handpalm, verdeel en warm de olie op in je handen. Breng de olie op je voorhoofd, kin en hals aan, terwijl je lichte druk uitoefent. Gebruik alleen de gezichtsolie of breng daarna nog een nachtcrème aan, zoals de Extraordinary Oil nachtcrème.

Waar is Rosehip Oil goed voor?

Wat is rozenbottel-olie?

  • Rozenbottel olie hydrateert.
  • Het stimuleert de vochthuishouding.
  • Rozenbottel-olie helpt scrubben en helpt de huid op te helderen.
  • Rosehip olie helpt ontstekingen te verminderen.
  • Het helpt beschermen tegen de zon.
  • Het helpt hyperpigmentatie te verminderen.

Waarom een huidolie?

Voor ieder huidtype Ook een vettere huid kan meer tot rust komen door te smeren met huidolie. Veel oliesoorten reguleren de talgproductie van je huid, wat resulteert in minder talgaanmaak en een huid die meer in balans is. Het resultaat? Een minder vette huid en op den duur minder onzuiverheden.

Is avocado olie goed voor je huid?

De vitamine E en polyfenolen, die van nature in avocado-olie zitten, beschermen de huid tegen vrije radicalen en zorgen voor een versterkte huidbarrière. De anti-inflammatoire bestanddelen verminderen huidirritatie, werken huidherstellend en verzorgen kleine wondjes.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven