Wat te doen na cryolipolyse?

Wat te doen na cryolipolyse?

Je lichaam zal tot vier maanden na de procedure doorgaan met het op een natuurlijke wijze afvoeren van de behandelde vetcellen. Na de behandeling gebruik je thuis het Slimming Serum dat speciaal voor de nazorg na deze behandeling is ontwikkeld.

Hoe effectief is cryolipolyse?

Gezien alle wetenschappelijke bevindingen, lijkt cryolipolyse zeker een waardevolle, effectieve en veilige aanvulling om bij Praktijk voor Injectables in te zetten voor plaatselijke vetverwijdering. Wat betreft de veiligheid en werkzaamheid: deze is superieur aan andere behandelingen op gebied van vetverwijdering.

Hoeveel val je af met vet bevriezen?

De reductie is een afname van 25% tot en met 30% van het aanwezige vetweefsel bij minimaal twee behandelingen. De CoolSculpting Specialist beoordeelt tijdens de intake hoeveel behandelingen nodig zijn.

Is CoolSculpting hetzelfde als cryolipolyse?

De nieuwste generatie CoolSculpting(1) met dezelfde vertrouwde en bewezen behandeling. CoolSculpting Elite is FDA goedgekeurd en werkt met de revolutionaire techniek ‘cryolipolyse’ die vetcellen permanent verwijdert door nauwkeurige en gecontroleerde koeling.

Hoeveel tijd tussen behandeling cryolipolyse?

Deze vetcellen komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd. Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Een losse behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Hoe lang cryolipolyse?

Een behandeling mag niet langer duren dan 20 minuten. Dit door de snelheid van het elimineren van vetcellen met onze apparatuur. Ook hierbij geldt dat de cryolipolyse specialist voor u een behandelplan op maat maakt.

Wat gebeurt er als je vet bevriest?

Hoe werkt dat dan, vet bevriezen? Door middel van een innovatief koelingsproces (cryolipolyse) worden de vetcellen onder de huid sterk afgekoeld. Zodra de behandelde vetcellen bevriezen, sterven ze af en worden ze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam.

Kan je vet bevriezen?

Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.

Hoe lang duurt Cryolipolyse behandeling?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven